noodles volos banner

Μυρμηδόνες-Αχιλλέας 2-0

Τέταρτο στη σειρά παιχνίδι για τους Μυρμηδόνες που τελείωσε με σκορ 2-0! Τα εκτός έδρας τα έχασαν οι “κυανόλευκοι”, τα εντός έδρας τα πήραν. Σήμερα κέρδισαν τον Αχιλλέα στο γήπεδο του Πλατάνου χάρη σε τέρμα του Άντι Φέζο στο 20ό λεπτό με ατομική ενέργεια και σουτ και του Δ. Μπούρχα στο 80ό με κεφαλιά.

Για τους Μυρμηδόνες, στο 11' ο Γκάμπας είχε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έφυγε λίγο άουτ, ενώ προς το τέλος του α' ημιχρόνου χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες με σουτ του Μπούρχα από το ύψος του πέναλτι που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μακρής και κεφαλιά του Γκάμπα από κοντά που μπλόκαρε ο γκολκίπερ των φιλοξενβουμένων.
Για τον Αχιλλέα, στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες, με τον Πλασταρά να αστοχεί σε δύο τετ-α-τετ, το ίδιο συνέβη με τον Μαλλιαρό, ενώ πλασέ του Κωστόπουλου από καλή θέση έφυγε άουτ.

Τη γηπεδούχο ομάδα καθοδήγησαν από τον πάγκο οι Πάρις Σταμέλος και Νίκος Μάντζαρης καθώς ο Θάνος Θεοδώρου απουσίασε. Μάλιστα, η διοίκηση του ΑΣ Μυρμηδόνες Πλατάνου εξέφρασε μέσω του magnesiasports τα θερμά της συλλυπητήρια στον προπονητή της ομάδας για την απώλεια συγγενικού του προσώπου.

Συνθέσεις:
Μυρμηδόνες: Γώγος, Κουάτσκα, Γιαννακόπουλος, Γ. Μπούρχας (65' Κατσαβριάς), Ευθυμίου, Δ. Μπούρχας, Τσαπέρος, Αντ. Φέζο, Χρ. Γκάμπας (60' Δ. Γκάμπας), Θεοδωρίδης (70' Απ. Αντζούρης), Λάμπρου.
Αχιλλέας: Μακρής, Γ. Παναγιώτου (70' Στέκας), Μόσχος, Διαμαντής, Γάκας, Σ. Χασιώτης, Μαλλιαρός, Κωστόπουλος, Πλασταράς (46' Μαρμαγκιόλης), Γουργιώτης (70' Αργυρίου), Τσεκούρας.