noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Μυρμιδόνες 2-0

Όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Πρωτεσίλαο, που ζευγάρωσε τις φετινές του επιτυχίες επί των Μυρμιδόνων. Για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά που κάνει εξαιρετική πορεία, το δρόμο για τα δίχτυα βρήκαν ο Σιαμανίκος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ στο 5ο λεπτό και ο Γιάννης Παναγιώτου στο 70ό με σουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία στο πρώτο μέρος με σουτ του Γ. Παναγιώτου που απέκρουσε ο Σταμέλος, ενώ πριν το δεύτερο γκολ ο ίδιος παίκτης αστόχησε από καλή θέση και ο Μαρικλέν δεν μπόρεσε να σκοράρει σε φάση τετ-α-τετ. Για τους Μυρμιδόνες, στο 10' από ωραία ενέργεια του Γκάμπα, ο Λάμπρου έπιασε χλιαρό σουτ που μπλόκαρε ο Τίτας, ενώ ο τελευταίος εξουδετέρωσε σουτ του Τσαμπέρου από κοντινή απόσταση στο 40'.
Από τη διοίκηση των Μυρμιδόνων Πλατάνου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Αναστασίου για το ήθος, τον ακέραιο χαρακτήρα και τη μεγάλη του αγωνιστική του προσφορά από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι σήμερα στην ομάδα μας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του". Όπως έχετε ενημερωθεί από το magnesiasports, ο Αναστασίου θα συνεχίσει στον ΓΣ Αλμυρού.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος, Σαμουρδάνης, Χασιώτης, Μιχόπουλος, Ζαφειρίου (70' Κραβαρίτης), Σιαμανίκος (65' Χριστέλος), Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου (80' Ν. Κόρκος), Μαρικλέν.
Μυρμιδόνες: Σταμέλος, Κουάτσκα, Γιαννακόπουλος, Γ. Μπούρχας, Ευθυμίου, Δ. Μπούρχας (83' Κάτσας), Τσαπέρος (63 Κατσαβριάς), Αντ. Φέζο, Γκάμπας (75' Μάντζαρης), Γ. Αντζούρης, Λάμπρου.

 

Last modified onWednesday, 21 January 2015 19:02