noodles volos banner

Ο 36χρονος Θανάσης Κούκλης στον πάγκο του Πρωτεσιλάου

Ο 36χρονος Θανάσης Κούκλης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Πρωτεσιλάου για τον πάγκο της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Θανάση Μπίλη, που πήγε στον Ρήγα Φεραίο. Η ανακοίνωση: «Νέος προπονητής στην ομάδα μας για τη σεζόν 2018-2019 θα είναι ο Κούκλης Αθανάσιος, παλιός γνώριμος, καθώς κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας. Ο 36χρονος προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο. Γλύφας, όπου και παρέμεινε στον πάγκο της για δύο χρόνια. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πρωτεσιλάου και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!»

Δήλωση Θανάση Μπίλη

Σε προσωπική του δήλωση ο πρώην πλέον τεχνικός του Πρωτεσιλάου αναφέρει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου στο Δ.Σ. του Πρωτεσίλαου, στους παίκτες και στους φιλάθλους της ομάδας. Ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές που έχω περάσει ως προπονητής!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόεδρο Θανάση Μάκρα, που όλη την ημέρα ήταν στο γήπεδο και φρόντιζε για το καλό της ομάδας! Στους παίκτες που όλοι μαζί ήταν μια οικογένεια και σε κάθε αγώνα κατέθεταν την ψυχή τους για την ομάδα υπερβάλλοντας εαυτούς. Στους φιλάθλους που έδειξαν πραγματικά τι σημαίνει αγάπη για την ομάδα του χωριού τους! Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και να συνεχίσει όπως τελειώσαμε. Ελπίζω στο μέλλον να τα ξαναπούμε!»