noodles volos banner

Τα στατιστικά του α' γύρου στη Β' ΕΠΣΘ

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στη Β' Τοπική Κατηγορία, όπου έχουν ξεχωρίσει τρεις ομάδες. Οι αήττητες Ακρόπολη, Νέοι Αθλητές Νίκης και ο Παγασητικός. Η ομάδα του Σέσκλου έχει προβάδισμα για την άνοδο, στο +6 είναι αυτή των Αλυκών από τους Νέους Αθλητές που έχουν αφαίρεση έξι πόντων από την περσινή σεζόν. Ας δούμε μερικά στατιστικά στοιχεία:

Η Ακρόπολη έχει κερδίσει όλα τα ματς, εκτός από ένα εντός κι ένα εκτός στα οποία είχε ισοπαλία, ενώ στο Σέσκλο έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ. Ο Παγασητικός διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 4 τέρματα στο παθητικό, ενώ οι Νέοι Αθλητές που συνεχίζουν χωρίς ήττα, δεν έχουν δεχθεί γκολ σε έξι εξόδους τους! Μάλιστα ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν τον γύρο με λευκή ισοπαλία. Ο Τοξότης αγνοεί την ήττα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και μακρυά από αυτό έχει όλα τα αποτελέσματα από δύο φορές, ο Εθνικός μάζεψε διπλάσιους βαθμούς ως φιλοξενούμενος. Ισορροπία σε νίκες και ήττες για τον Άνθιμο Γαζή που ακόμη δεν έχει καταγράψει ισοπαλία, το ίδιο η Μακρινίτσα (με δύο ισοπαλίες όμως επιπλέον), ενώ Δύναμις και Ελευθεριακός δεν πήραν βαθμό εκτός έδρας.
Στον παρακάτω πίνακα, όλα τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος. Με πράσινη σημείωση οι νίκες, με κίτρινη οι ισοπαλίες και με κόκκινο οι ήττες. Εφόσον το αποτέλεσμα είναι για παράδειγμα 1-0 σε πράσινο χρώμα, αντιστοιχεί σε εντός έδρας νίκη, το 0-1 σε πράσινο κουτάκι αντιστοιχεί σε εκτός έδρας νίκη κοκ.

statsagyrosbtopiki