noodles volos banner

Αργοναύτες-Ένωση ΛΝ 3-1

Οι Αργοναύτες επιβλήθηκαν 3-1 της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων, σημειώνοντας την τρίτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 28ο λεπτό, από ωραίο συνδυασμό και σέντρα του Χρ. Ζάρρα, ο Νικογιάννης με πλασέ άνοιξε το σκορ, στο 43' ο σκόρερ έγινε δημιουργός δίνοντας ασίστ και την μπάλα έστειλε στα δίχτυα ο Βαγγέλης Κ. Ζάρρας. Ο τελευταίος σημείωσε το 3-0 στο 72' ύστερα από κλέψιμο του Νικογιάννη από τον τερματοφύλακα, ενώ η μείωση του σκορ στο 75' με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από τον Τζούμα.
Για τους Αργοναύτες, δοκάρι σε σουτ του Τηγανόπουλου στο 14', δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 72' με τον Ευάγγ. Κ. Ζάρρα να μην προλαβαίνει τη σέντρα του Μπαλίου και στο 74' με τον Ρεπάκη να αστοχεί σε τετ-α-τετ, ενώ για την Ένωση στο 5ο λεπτό ο Κάτσης είχε στημένο που κατέληξε στα δίχτυα αλλά ο ρέφερι Παλιούρας είχε σταματήσει τη φάση για επιθετικό φάουλ.

Συνθέσεις:
Αργοναύτες: Κοντογιάννης, Καράγγελος (46' Δαγγούλης), Μπαλίου (80' Ρεπάκης), Αλία, Κουφάκης, Γ. Δημητρίου, Χρ. Ζάρρας, Τηγανόπουλος (65' Ευάγ. Χρ. Ζάρρας), Νικογιάννης, Δαϊλιάνης, Ευάγγ. Κ. Ζάρρας
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Ρενάτο, Μπαρδάνι, Κάτσης (70' Στυλιαρογιάννης), Τζούμας, Μυλωνάς, Αϊδινής, Ραφτόπουλος, Κολλιός, Φιλίππου, Μεντής (75' Γούλιας), Ράπτης (46' Σκόνδρας).