noodles volos banner

Άρης-Αγία Παρασκευή 1-2

Διπλό στο γήπεδό της πέτυχε η Αγία Παρασκευή! Η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη επιβλήθηκε 2-1 του Άρη αν και τυπικά ήταν φιλοξενούμενη καθώς φέτος οι δύο σύλλογοι έχουν την ίδια έδρα. Tα γκολ για την Αγία Παρασκευή σημειώθηκαν από τον Νίκο Μαγγασιανό: στο 5ο λεπτό ύστερα από παράλληλη σέντρα του Χαρίση και στο 68' μετά από ασίστ του Μαρμαρινού, ενώ ο Άρης είχε ισοφαρίσει στο 66' με τέρμα του Παλάντζα με προβολή σε σέντρα του Μπαρμπούτα. Ο Άρης δεν είχε καλή παρουσία σήμερα επηρεασμένος από τις σημαντικές απουσίες, ενώ η Αγία Παρασκευή έχασε ευκαιρίες στο 1ο λεπτό με τον Χαρίση, στο 17' και στο 22' με πρωταγωνιστή τον Στ. Μαλακασιώτη.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Παλάντζας (75' Ζυγούρης), Γκοτζόπουλος (46' Κατσαρός), Καψιώτης, Γεωργούλας, Τσιαντής, Ίμπρα, Στραβέλας, Μπαρμπούτας, Τσελεπής, Ρούσης (60' Μπόζης).
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Αγραφιώτης, Βαντεχούι, Σιγάλας, Παντελόγλου, Στ. Μαλακσιώτης, Μουλιός (80' Σταματίου), Χαρίσης (68' Βούκουτος), Μαρμαρινός (69' Τσαντόπουλος), Ν. Μαγγασιανός