noodles volos banner

Aγία Παρασκευή-ΑΕ Διμηνίου 0-3

Πάνω το σημείο απ' όπου ο Τανάγιας έκανε το 0-1 και κάτω, πανηγυρισμοί του σκόρερ Τσουκάλη με τους συμπαίκτες του (πηγή ΑΕ Διμηνίου) Πάνω το σημείο απ' όπου ο Τανάγιας έκανε το 0-1 και κάτω, πανηγυρισμοί του σκόρερ Τσουκάλη με τους συμπαίκτες του (πηγή ΑΕ Διμηνίου)

Ακόμη τρεις βαθμούς πρόσθεσε η ΑΕ Διμηνίου στον εξαιρετικό της απολογισμό και συνεχίζει να είναι στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α' Τοπικής. Η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου πέρασε σήμερα με 0-3 από το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, σκοράροντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.Το 0-1 από τον Τανάγια με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στην ευθεία της εστίας και μέσα στο ημικύκλιο, με την μπάλα να πηγαίνει στη δεξιά γωνία του Μπράνου. Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε πέντε λεπτά αργότερα όταν μετά απο σέντρα του Σαμάρα, ο Τσουκάλης πλάσαρε υποδειγματικά και σκόραρε. Οι δύο αυτοί σκόρερ ήταν οι ίδιοι με το 2-0 επί του Θησέα την προηγούμενη αγωνιστική! Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70' με κεφαλιά του Αξιώτη, μερικά δευτερόλεπτα αφότου είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.
Για την Αγία Παρασκευή, ο Μαλακασιώτης είχε δύο τετ-α-τετ στο 21' και στο 29' που δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 39' έχασε ευκαιρία ο Παντελόγλου με κεφαλιά από καλή θέση άουτ. Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, αναφέροντας χαρακτηριστικά στο σχετικό δελτίο Τύπου του, ότι το πρώτο υπέρ τους φάουλ δόθηκε στο 31ο λεπτό.
Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Παντελόγλου, Σιγάλας, Αγραφιώτης, Ν. Μαγγασιανός, Π. Μαγγασιανός, Μαρμαρινός, Ζάχαρης (80' Μουλιός), Τσαντόπουλος (65' Βούκουτος), Στ. Μαλακασιώτης, Γάκιας (70' Χαρίσης).
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ταμπακόπουλος, Μοράλες, Αναστασίου,
Αποστολίδης, Τανάγιας (76' Χρυσανθόπουλος), Μαυρίδης (70' Αξιώτης), Νούσιας, Τσουκάλης (70' Κανδήλας), Σαμαράς, Φαρασόπουλος.

Last modified onSaturday, 06 December 2014 19:23