noodles volos banner

Ένωση ΛΝ-Δύναμις 0-1

 

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Δύναμη, η οποία μετά τις προσθήκες των νεαρών παικτών από την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου παρουσιάζεται ενισχυμένη. Ήταν η πρώτη νίκη ύστερα από πέντε σερί ήττες σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Το γκολ σημειώθηκε στο 60ό λεπτό όταν από κόρνερ του Μπάσαρι, ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου με κεφαλιά βρήκε δίχτυα. Για την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, στο πρώτο μέρος σουτ του Φιλίππου μπλόκαρε ο Κωτούλας, πλασέ του Μάστορα έφυγε άουτ, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι στον Ξενάκη. Ο Στάθης Φάλκος σχολίασε πως στο δεύτερο ημίχρονο τα συνεχή σφυρίγματα του διαιτητή δεν επέτρεψαν τις ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, με τον καθαρό χρόνο παιχνιδιού να είναι λιγοστός. Για τη Δύναμη, η μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος ήταν χαμένο τετ-α-τετ του Καλαμίδα που απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Συνθέσεις:
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Βάλτερ, Ντενίζ, Αϊδινής, Μυλωνάς, Τζούμας, Κολλιός, Ξενάκης (78' Μεντής), Μπικοράρος, Φιλίππου (48' Κατσιάκης), Μάστορας, Σκόνδρας (75' Ράπτης).
Δύναμις: Κωτούλας, Παπαεμμανουηλίδης, Πατσής, Παπαϊωάννου, Στεργίου, Τσάμης, Μπάσαρι, Χατζησταμάτης, Καλαμίδας (65' λ.τρ. Οσμάνι), Μαλέρδος (85' Θανόπουλος), Ανδρέου (78' Χριστοδούλου).

 

Last modified onSaturday, 20 February 2016 17:55