noodles volos banner

Κένταυρος-Παγασητικός 0-1

Το γκολ του Δημήτρη Μπούρντα, στο 50ό λεπτό με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μαρούγκα ήταν αρκετό για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στον Παγασητικό που πέρασε από την έδρα του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου και συνεχίζει την εξαιρετική πορεία για την άνοδο. Για την ομάδα του Πηλίου, τρεις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στο 10' με τον Νιτσάι σε τετ-α-τετ να σουτάρει λίγο άουτ, στο 25' με πλασέ του Φάνη Γώγου στα χέρια τερματοφύλακα και προς το φινάλε με πλασέ του Σαρακατσάνου από το πέναλτι χωρίς στόχο. Στην επανάληψη, ο Βαρσαμάς είχε τη μεγάλη φάση για να φέρει το ματς στα ίσα. Αναφορικά με τον Παγασητικό, στο πρώτο 45λέπτο, οι Μπούρντα και Μαγγιώρος ήταν οι κύριοι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών, χάνοντας μαζί πέντε ευκαιρίες από κοντά για να σκοράρουν, ενώ μετά το τέρμα οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαιτέρως, ελέγχοντας το υπέρ τους προβάδισμα.

Συνθέσεις:
Κένταυρος: Πότσκα, Πανάρετος, Εκταρίδης, Τσιργής, Λιάτζουρας, Βαγγ. Γώγος, Βαρσαμάς, Νιτσάι (55' Βρέκουλος), Φ. Γώγος (48' λ.τρ. Διωνάς), Σαρακατσάνος (50' Μπογδανίδης), Τζήκας.
Παγασητικός: Αλέξης, Μπερτζέμης, Μαρούγκας, Στρούγγης, Ζιώγας, Μιχαλόπουλος, Ρηγίνος (15' λ.τρ. Σίμος), Καψιώτης, Μαγγιώρος (60' Γάκιας), Μπούρντα, Μπαχόλης (80' Δώσσας).