noodles volos banner

Έκλεισε τα πρώτα φιλικά με Μετέωρα και Ηρακλή ο Ολυμπιακός Β.

Τα δύο πρώτα φιλικά έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου κι αυτά είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, που ανέβηκε φέτος στη Γ' Εθνική, και με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στον Βόλο την 1η Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937, όπως έχει κάνει γνωστό στο φίλαθλο κόσμο στη Γενική Συνέλευση, σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενα βήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μέχρι στιγμής, εκτός από τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών, έχει ήδη ξεκινήσει η συνεργασία με την εταιρεία Zeus για τον ιματισμό της ομάδας, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί και η προετοιμασία, όπου θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Μύθος, στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού, η τεχνική ηγεσία έχει προχωρήσει και στο πλάνο των φιλικών αγώνων,  που θα δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Κατόπιν τούτων, ανακοινώνονται επίσημα τα δύο, μέχρι στιγμής, φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα δώσει η ομάδα μας.

Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Αυγούστου, στην Καλαμπάκα, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναμετρηθεί με τα Μετέωρα, ομάδα που κι εκείνη θα αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το δεύτερο και πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι έχει οριστεί για το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στις 19:30 με την ιστορική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που κέρδισε την άνοδο φέτος και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League. Το εν λόγω φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στον Βόλο.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά τη μεθοδικότητα που ακολουθεί το τεχνικό team της ομάδας, καθώς έχει ήδη σχεδιάσει και το αγωνιστικό κομμάτι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να είναι έτοιμος για τη «μάχη» που θα δώσει για την κατάκτηση της πρωτιάς.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή ποδοσφαίρου καλούν τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας, όπως και σε κάθε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, δείχνοντας με τον παλμό τους την αγάπη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς τον Σύλλογο".