noodles volos banner

Οι αριθμοί του Στέφανου Ξηροφώτου στη Νίκη

Ο Στέφανος Ξηροφώτος βρίσκεται στη Ρόδο από σήμερα Τρίτη (12/6), για να παρακολουθήσει τη δεύτερη φάση της Σχολής UEFA Pro κατά το δεκαήμερο 13 έως 23 Ιουνίου και στην οποία συμμετέχουν γνωστά ονόματα της προπονητικής.

Η θητεία του 42χρονου τεχνικού στη Νίκη ξεκίνησε στις 8 Μαΐου του 2016 (όταν και οι ελλιπείς και σε μεγάλη κρίση τότε διοικητική και αγωνιστική κυανόλευκοι έχασαν από την Πύδνα στο Κίτρος Πιερίας με 4-1) και συνεχίστηκε στην 4η αγωνιστική του επόμενου πρωταθλήματος της σεζόν 2016-17 (Νίκη-Θεσπρωτός 1-0) μετά τη φυγή Μπίλη, . Από τότε ο Βολιώτης προπονητής έμεινε στον πάγκο μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών το προηγούμενο Σάββατο.

Ο απολογισμός του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι 25 νίκες-13 ισοπαλίες και 14 ήττες, αν και οι 12 νίκες οι 7 ισοπαλίες και οι 4 ήττες της σεζόν που μας πέρασε, ήρθαν με τον Φάντζιο Μπούις δίπλα του στον πάγκο, αφού οι δυο τους αποτέλεσαν τεχνικό δίδυμο.

Παράλληλα την περσινή σεζόν (2016-17) ο Στέφανος Ξηροφώτος μέτρησε 3 νίκες και 1 ήττα στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, ενώ φέτος στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ είχε πέντε νίκες και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών είχε μία νίκη, τρεις ισοπαλίες (η ομάδα του πήρε την πρόκριση είτε στα πέναλτι είτε στη παράταση) και μία ήττα στον τελικό.

Last modified onTuesday, 12 June 2018 23:50