noodles volos banner

«Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά στο φινάλε, είμαστε εντός αρχικού σχεδιασμού»

Απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που είχε κερδίσει με 21 πόντους διαφορά μέσα στον Βόλο (64-85), θα τεθεί αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη θα κοντράρει εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας στις 14.00 την Κυριακή, ώρα και μέρα που για λόγους αξιοπιστίας γίνονται και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Παίκτριες και τεχνική ηγεσία επιδιώκουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, αλλά αυτό που θέλουν πάνω απ’ όλα είναι να επικρατήσει το φαβορί στην αναμέτρηση Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Εσπερίδες Καλλιθέας, δηλαδή οι γηπεδούχες, ώστε να αγωνιστούν στα πλέι άουτ με τις Εσπερίδες, με τις οποίες έχουν 1-1 νίκες. Μάλιστα το πρώτο ματς των πλέι άουτ, είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 2 Μαΐου κι όλοι απεύχονται να ξαναπάνε στο κλειστό Γ. Γεννηματάς μέσα σε τρεις μέρες, για να ξανασυναντηθούν με τον Πρωτέα.

Η Ζέρβα ήταν τελείως εκτός αγωνιστικών εκδηλώσεων της ομάδας μέχρι και την Πέμπτη (27/4), αλλά σήμερα Παρασκευή θα δοκιμάσει να κάνει προπόνηση και όλα δείχνουν ότι θα επιστρατευτεί και για το ματς της Κυριακής, αλλά φυσικά και για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης, που θα είναι το πρώτο στα πλέι άουτ. Από τη μεριά τους οι κ.κ. Βαβέτσης και Καΐδης, γιατρός και φυσικοθεραπευτής της ομάδας, προσπαθούν καθημερινά να κάνουν ό,τι το καλύτερο, προκειμένου η έμπειρη σέντερ ν’ αγωνιστεί και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει ακόμη και με ένεση.

Η Γαλιατσάτου λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων θα ταξιδέψει με αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη την Κυριακή για Αθήνα, ενώ σε ό,τι αφορά τη Γουΐλιαμς μετά τα 16 λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τον Αθηναϊκό κι ενώ είχε υποστεί διάστρεμμα την εβδομάδα πριν απ’ αυτό το ματς, τις τελευταίες μέρες προπονήθηκε πιο χαλαρά, βγάζοντας το 50% του προγράμματος και υπάρχει πίστη, αν δεν είναι στο 100% την Κυριακή, να είναι βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα την Τετάρτη 2 Μαΐου στο πρώτο κρίσιμο ματς των πλέι άουτ.

Σε δήλωσή του στο Magnesiasports ο Μιχάλης Καπουρνιώτης επισημαίνει τα εξής:

«Βάσει σχεδιασμού από το καλοκαίρι ο πρώτος στόχος μας είναι να αποφύγουμε τη 12η θέση, που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό και το καταφέραμε.  Ο δεύτερος στόχος ήταν να κάνουμε τουλάχιστον μία νίκη με τις ομάδες, που θα ήταν πιθανές αντίπαλες στα πλέι άουτ, κάτι που πετύχαμε με Παναθλητικό και Εσπερίδες, ενώ με τη νίκη εκτός προγράμματος με τον έκτο Αθηναϊκό καταλάβαμε και μία παραπάνω θέση σε σχέση με τον Παναθλητικό. Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στην τελευταία αγωνιστική, είμαστε μέσα στον αρχικό σχεδιασμό μας και ελπίζουμε την Τετάρτη να ξεκινήσουμε με περισσότερες πιθανότητες στα πλέι άουτ, για να παραμείνει και η ομάδα στην κατηγορία. Θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό την Κυριακή, χωρίς όμως να ρισκάρουμε πιθανό τραυματισμό ή εξάντληση κάποιων αθλητριών, καθώς ο πρωταρχικός στόχος είναι να είμαστε 100% έτοιμοι την Τετάρτη».

 Α1 γυναικών

22η αγωνιστική

Κυριακή 29 Απριλίου

Π. Γιαννακόπουλος 14.00 Παναθηναϊκός-Νίκη Λευκάδας

Αγ. Δημητρίου (Π) 14.00 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Εσπερίδες

Επταπυργίου 14.00 Παναθλητικός-Ολυμπιακός

Γ. Γεννηματάς 14.00 Πρωτέας Β.-Ολυμπιακός Β.

Κώτσου-Χατζημάρκος (Σαμαρτζή)

Δ. Καλτσάς 14.00 Αθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ν. Σμύρνης 14.00 Πανιώνιος-Φάρος Κερατσινίου

 

Last modified onSaturday, 28 April 2018 09:05