noodles volos banner

«Αφηνίασε» η Δήμητρα, 7-0 την Αγχίαλο

Την πιο ευρεία νίκη της στο πρωτάθλημα του β’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ πέτυχε η Δήμητρα επί της Αγχιάλου το Σάββατο στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, με τους παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά να παίζουν μεγάλη μπάλα σ’ ένα λασπωμένο τερέν, ενώ το βράδυ άπαντες διασκέδασαν στην ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου.

Αυτή ήταν η 13η νίκη για τους πράσινος σε 14 ματς, έχοντας και μία ισοπαλία. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά το 5-0 αποβλήθηκε στο 40’ ο Σιαμουρδάνης των γηπεδούχων, παρόλ’ αυτά οι Ευξεινουπολίτες έβαλαν κι άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη, φτάνοντας σ’ έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο.

Στο 12’ ο Αραπίτσας άδειασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από πάσα του Βούλγαρη για το 1-0, ενώ στο 17’ έγινε το 2-0 με τον 15χρονο Τιμπλαλέξη να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς με σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι.

Στο 22’ ακολούθησε με σουτ του Κωστούλα από πλάγια θέση το 3-0 και το 4-0 έγινε στο 27’ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής του Βούλγαρη.  Στο 33’ είχαμε το 5-0 για την εκπληκτική Δήμητρα: μετά σέντρα του Ζαφειρίου και κεφαλιά-πάσα του Σιαμουρδάνη, ο Αραπίτσας έκανε την προβολή του Αραπίτσα και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 37’ και το 40’ ο Σιαμουρδάνης είδε δύο κίτρινες κα αποβλήθηκε, την πρώτη για μαρκάρισμα και τη δεύτερη για διαπληκτισμό με τον Καραγιώργο, την οποία οι άνθρωποι θεωρούν αυστηρή.

Ακόμη και με δέκα παίκτες, η Δήμητρα είχε επιθετικό πνεύμα στο παιχνίδι της και  στο 65’ο Τσιάτσιος με κεφαλιά μετά από κόρνερ έγραψε το 6-0, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 84’ ο Στεφανής σε κενή εστία, μετά από συνδυασμό Κακλιά-Αραπίτσα και πάσα του τελευταίου στον σκόρερ.

Να σημειωθεί ότι στο 31’ ο Αραπίτσας είχε δοκάρι.  

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Ζαφειρίου (52’ Γαλατσίδας), Μπαράκου, Σιαμουρδάνης, Στεφανής, Τσιάτσιος, Τιμπλαλέξης (71’ Κουτσούμπας), Κωστούλας (46’ Παυλίδης), Αραπίτσας, Βούλγαρης (60’ Κακλιάς), Ξηροκώστας

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Δελανδρέας, Λάζογλου (46’ λ. τρ. Κουτσοκέρας), Ρούλης (55’ Πανανός), Σίμος, Τσαντόπουλος, Τσέλιος, Κωτσέλος (60’ Πήλος), Δράγνης, Καραγιώργος, Τσακόγιας, Κουφαλιδάκης (30’ Βέτσικας)