noodles volos banner

Το ματς της χρονιάς στη Β' ΕΠΣΘ, Αγία Άννα - Τοξότης 5-4

Η Αγία Άννα υποδέχτηκε τον Τοξότη σήμερα (20/1) το μεσημέρι στο γήπεδό της, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β' ΕΠΣΘ, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν, με σκορ 5-4, σε ματς που θύμιζε... Αγγλία! Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, παρά το γεγονός πως ήταν από την πλευρά των ηττημένων, ο επιθετικός του Τοξότη, Λευτέρης Δενελάβας, που πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ενώ οι φίλαθλοι θα θυμούνται και το μοναδικής ομορφιάς γκολ που σημειώθηκε από τον Ζαρίφη!

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με την Αγία Άννα να έχει την υπεροχή και τα γκολ που από νωρίς της έδωσαν σημαντικό προβάδισμα για το "τρίποντο". Συγκεκριμένα, στο 10' ο Κωτούλας με κοντινό πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 1-0, ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Κώστας Τσιουρέλης έκανε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του για χέρι αμυντικού του Τοξότη, διευρύνοντας το προβάδισμα της Αγίας Άννας στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά το κακό ξεκίνημα, δεν το έβαλαν κάτω και στο 21' μείωσαν σε 2-1. Ο Σοροβόλας "έσπασε" την μπάλα στο Λευτέρη Δενελάβα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής έβαλε ξανά τον Τοξότη στο ματς. Η Αγία Άννα, μετά το γκολ του αντιπάλου της, "φόρτσαρε" και φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι, πριν "φύγει" το πρώτο μέρος. Αρχικά, στο 32' Φιλατζικιώτης και Ζαρίφης συνεργάστηκαν όμορφα, με τον δεύτερο να κάνει το 3-1 με όμορφο σουτ στην κίνηση, ενώ στο 41' ο Φιλατζικιώτης "σέρβιρε" ακόμα ένα τέρμα, αυτήν την φορά στον Κωτούλα, ο οποίος με σουτ έκανε το 4-1.

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Λευτέρης Δενελάβας έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής και σούταρε δυνατά, "νικώντας" τον Αϊντίνι για το 4-2.

Στην επανάληψη, η Αγία Άννα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να βάλει ένα ακόμα τέρμα που θα "κλείδωνε" τη νίκη της, στο οποίο τελικώς έφτασε στο 58' με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Ζαρίφης με πανέμορφη ατομική ενέργεια από τα αριστερά πλάσαρε ιδανικά τον Πασπαλάρη, "γράφοντας" το 5-2 με ένα γκολ - "ποίημα" από αυτά που σπάνια βλέπουμε στις τοπικές κατηγορίες.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Τοξότη να εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να μπαίνει ξαφνικά στο "κόλπο" στα τελευταία λεπτά! Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Δενελάβας, στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 88' με όμορφο πλασέ, πέτυχε ακόμα δύο προσωπικά τέρματα, κάνοντας το 5-4, με τους φιλοξενούμενους να έχουν περίπου πέντε λεπτά στη διάθεσή τους να πετύχουν μία απίστευτη ανατροπή, η οποία τελικώς δεν ήρθε ποτέ.

Τελικό σκορ 5-4, σε ένα ματς με πολλά γκολ, φοβερό ρυθμό και αξιέπαινη αγωνιστική προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Αγία Άννα (Πετσιμέρης): Αϊντίνι, Βυρ. Καπής (50' Λίτσος), Νιαώτης, Σκοπός, Πετσιμέρης (80' Αντωνίου), Σ. Τσιουρέλης, Κανδήλας, Φιλατζικιώτης, Κωτούλας (75' Ματθαίου), Κ. Τσιουρέλης, Ζαρίφης

Τοξότης (Χρυσοχού): Πασπαλάρης, Χρόνης (70' Βέτσικας), Καραγγέλης, Δενελάβας Ν., Μπαλαμώτης (59' Παραδάκης), Κολιός, Δενελάβας Λ., Κόρμπας, Σοροβόλας (82' Σπαθαριώτης), Λέτσος

Last modified onSaturday, 20 January 2018 19:41