noodles volos banner

Ακρόπολη-Ιάσων 3-0

Η Ακρόπολη επιβλήθηκε 3-0 του Ιάσονα και διεύρυνε τη διαφορά από το δεύτερο Παγασητικό. Στο 5ο λεπτό ο Πασσιάς με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Μιχολίτση, στο 35ο το 2-0 όταν σουτ του Τάσου Κολυμήτρα απέκρουσε ο Κωνσταντίνου και σκόραρε στην επαναφορά ο Μιχολίτσης με ευθύβολο σουτ στην απέναντι γωνία και το τελικό 3-0 στο 68'. Ο Κώστας Κολυμήτρας εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, έδιωξε με τα ακροδάχτυλα ο γκολκίπερ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και σαν σε προπόνηση, την έσπρωξε στα δίχτυα με το κεφάλι ο Παγώνης. Για τους γηπεδούχους που συνεχίζουν αήττητοι κι ακάθεκτοι για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, οι Μιχολίτσης, Παγώνης έχασαν στη συνέχεια ευκαιρίες για τέταρτο τέρμα, ενώ ο Ιάσων απείλησε στο 8' σε τετ-α-τετ λίγο άουτ από τον Καλογριά. Ο Γιώργος Κυριαζής, προπονητής του Ιάσονα, ανέφερε πως η ομάδα του έπαιξε σήμερα κόντρα στην καλύτερη της κατηγορίας που δίκαια κέρδισε, σχολίασε ότι δεν επιτρέπεται να γίνονται αγώνες σε τέτοιους κακούς αγωνιστικούς χώρους κι ευχαρίστησε θερμά για τη φιλοξενία. Επίσης, θεωρεί πως ο Ιάσων θα πάει καλύτερα στη συνέχεια και σε αυτό θα βοηθήσει σημαντικά η προσθήκη του Θανάση Μακρή στο προπονητικό τιμ του συλλόγου.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Κορέντης (75' Μιχέας), Αξιώτης, Βασ. Κουνής, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Κ. Κολυμήτρας, Πασσιάς, Παπάς (70' Χρ. Τσούτσας), Αν. Κολυμήτρας, Μιχολίτσης, Παγώνης (78' Ζαμάνης).
Ιάσων: Κωνσταντίνου, Τσάνιος, Κάβουρας, Ματής, Βαρελόπουλος (46' Καραδήμητρος), Τσίγγας, Σπύρου, Ρακής, Καλογριάς, Δημόπουλος (83' Γούσιας), Πουλάκης (78' Σουφλάρης).