noodles volos banner

Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

Με δύσκολες εκτός έδρας αποστολές αρχίζει ο δεύτερος γύρος για τους πρωτοπόρους των ομίλων. Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο 6-7 Φεβρουαρίου στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου.

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Διμηνίου έχει αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην Αγριά. Μετά την ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας στην Αγία Παρασκευή, οι “κιτρινόμαυροι” δεν θέλουν να έχουν νέα απώλεια βαθμών ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμα για την πρώτη θέση, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο τέταρτος Θησέας τους είχε αποσπάσει ισοπαλία στο ματς του πρώτου γύρου. Το πρωί της Κυριακής αυτός ο αγώνας, όπως άλλοι τρεις. Ο Ηρακλής παίζει στο Βασδέκειο με τη Δάφνη. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη μετράει μόνο νίκες εντός έδρας, ενώ αυτή του Γιώργου Πλατανιά έχει τέσσερις πόντους μακρυά από το γήπεδό της. Ο Άρης κοντράρεται με την Αγία Παρασκευή που στην έδρα της θα παίξει φιλοξενούμενη, ενώ η Σκιάθος που προέρχεται από συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη, υποδέχεται τον Πανιώνιο. Ο τρίτος Σαρακηνός, με νέο προπονητή πλέον τον Κώστα Παπαστεργίου, φιλοξενεί το Σάββατο την ΑΕ 2002 που είναι προτελευταία αλλά απέδειξε την προηγούμενη Κυριακή πως δεν αποτελεί ευκαταφρόνητο αντίπαλο, ενώ ο ουραγός Πηλέας παίζει με τον Μαγνησιακό, σε αγώνα σημαντικό για το σύνολο του Βασίλη Πανόπουλου που έχει μείνει πίσω στο βαθμολογικό πίνακα με μόλις δύο νίκες σε έντεκα αγωνιστικές.

Στο 2ο όμιλο, ξεχωρίζει σίγουρα η έξοδος του ΓΣ Αλμυρού στη Σούρπη. Ο Αίας δεν έχει χάσει στην έδρα του, καταγράφοντας στον πρώτο γύρο τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ οι πρωταθλητές ως γνωστόν κέρδισαν μέχρι τώρα όλα τα παιχνίδια.
Ο δεύτερος Διαγόρας φιλοξενεί τη Δήμητρα που έχει βρεθεί χαμηλά και μετράει τρεις αγώνες δίχως νίκη, ο Απόλλων Καναλίων παίζει στον Πλάτανο κόντρα στον Άθλο που παρουσιάζει καλή εικόνα στους αγώνες αλλά όχι νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ ο Πρωτεσίλαος θεωρητικά είναι το φαβορί στο ματς με την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου, η οποία είναι ικανή για τη ζημιά όπως άλλωστε απέδειξε την προηγούμενη εβδομάδα με το διπλό στα Κανάλια. Ακόμη, σημαντικό στη μάχη της παραμονής είναι το παιχνίδι ανάμεσα σε Αγχίαλο και Μυρμιδόνες, ενώ στη Σκόπελο ταξιδεύει ο Αχιλλέας.