noodles volos banner

Δύο προσθήκες και μία επιστροφή στους Μυρμιδόνες

Πάνω αριστερά φωτογραφία από την πρώτη προπόνηση χθες της ομάδας, δεξιά πάνω ο Βέργας και κάτω ο Χορταργιάς Πάνω αριστερά φωτογραφία από την πρώτη προπόνηση χθες της ομάδας, δεξιά πάνω ο Βέργας και κάτω ο Χορταργιάς

 

Δύο προσθήκες και μία επιστροφή στο σύλλογο του Πλατάνου. Η διοίκηση των Μυρμιδόνων, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, ήρθαν σε συμφωνία με τους Πάρη Βέργα, Χρήστο Χορταργιά και Γιώργο Κοντοβά ώστε τη νέα σεζόν, εφόσον γίνουν κανονικά τα πρωταθλήματα, να αγωνιστούν στην ομάδα. Ο Βέργας αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και έπαιξε τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στον Αίαντα Σούρπης, ο Χορταργιάς είναι κεντρικός μέσος που υπηρέτησε τους Μυρμιδόνες για μία δεκαετία και την περασμένη σεζόν την πέρασε στις Μικροθήβες, ενώ ο Κοντοβάς, στόπερ και μπακ, επιστρέφει στο σύλλογο ύστερα από μονοετή δανεισμό στον Αίαντα.
Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση υπό την επίβλεψη του Λουκά Κατσαμπέκη, ο οποίος κάνει νέο ξεκίνημα στην προπονητική του πορεία και έχει στόχο να δημιουργήσει στον Πλάτανο ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα στηρίζεται στο ντόπιο στοιχείο, από το χωριό, τον Αλμυρό και την γύρω περιοχή. Τέλος, στις προπονήσεις λαμβάνει μέρος και ο έμπειρος επιθετικός Ηλίας Τσιάρας, που πέρυσι έπαιξε σε Δήμητρα κι Αίαντα. Δεν θα αποκτηθεί καθώς για επαγγελματικούς λόγους θα μετακομίσει στο Βόλο, οπότε προτιμάει να βρει μια ομάδα εκεί.

 

Last modified onTuesday, 18 August 2015 14:48