noodles volos banner

Μυρμιδόνες-ΕΜΑ 6-1

 

Μονόλογος για τους Μυρμιδόνες ήταν το σημερινό ματς στον Πλάτανο κόντρα στην Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου. Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου ήταν “εξάσφαιρη” κι έφθασε στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη της. Στο 5ο λεπτό το 1-0 με φοβερό μονοκόμματο σουτ του Δημήτρη Μπούρχα ύστερα από σέντρα του Κατσαβριά, το 2-0 στο 20ό λεπτό με πλασέ του Χρήστου Γκάμπα και τον ίδιο δημιουργό, ενώ στο 40' ο Βαγγέλης Κατσαβριάς χρίστηκε σκόρερ με σουτ από τα 35 μέτρα. Στην επανάληψη, ο Άντι Φέζο με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 47', ο Μπουρνάκης έκανε το 5-0 στο 60' από ασίστ του Χρ. Γκάμπα, ενώ ο Άντι Φέζο πέτυχε το 6-0 στο 70'. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με εύστοχο πέναλτι του Καπέσιου στο 82ο λεπτό, ύστερα από ανατροπή του Ρομάριο από τον Ευθυμίου. Τέλος, ο Κατσαβριάς είχε δοκάρι στο 30', ενώ ντεμπούτο για τους Μυρμιδόνες έκανε ο 14χρονος Μπιντέλας.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες:
Σταμέλλος, Γιαννακόπουλος, Κατσαβριάς (46’ Άντ. Φέζο), Γ. Μπούρχας Γ. (58’ Δ. Γκάμπας), Ευθυμίου, Μάντζαρης, Τσαπέρος, Δ. Μπούρχας, Χρ. Γκάμπας, Μπουρνάκης, Σοάρες (73’ Μπιντέλας).
'Ενωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Καπαλίκας, Σκοτεινός, Παπανίκος, Πορταρίτης (40' Ζγουλέτας), Κουφαλιδάκης, Χορταργιάς, Ζιούλης (50' Μπούσης), Ρομάριο, Ρεφουγιάτι, Βαλκανιώτης (50' Βέτσικας), Καπέσιος.

 

Last modified onSaturday, 07 March 2015 19:09