Logo
Print this page

Νέος προπονητής του Πυράσου ο Μιχάλης Βαγγόπουλος

Ο Μιχάλης Βαγγόπουλος είναι ο αντικαταστάτης του Στέλιου Αρσένου στην τεχνική ηγεσία του Πυράσου. Η ανακοίνωση: "Η διοίκηση του Πυράσου καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας το νέο της προπονητή, Μιχάλη Βαγγόπουλο. Συμφωνήσαμε, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019, με στόχο τη διατήρηση του Πυράσου μας στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και τη διεκδίκηση της κορυφής, τη συνέχιση της φιλοσοφίας για προώθηση παικτών από τη Ν. Αγχίαλο και μια πορεία με πρωταγωνιστικές, υψηλές βλέψεις όπως επιτάσσει η ιστορία και η δυναμική του σωματείου μας. 

Ο Μιχάλης Βαγγόπουλος ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την ακαδημία του Πανηλειακού, μετά έπαιξε στην πρώτη ομάδα του Πανηλειακού για μία τετραετία, από το 1983 έως το 1988 βρέθηκε στην Ιταλία και τις ομάδες Πιανέλο, Σαν Σίστο, ενώ στο τοπικό της Μαγνησίας ήταν το 1989-90 στον Άρη Μελισσατίκων κι από το 1990 έως το 1999 στον Θησέα Αγριάς.

Άρχισε την προπονητική στον Θησέα, πήγε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στον Ηρακλή Βόλου, στα Άνω Λεχώνια, δύο χρόνια στο Διαγόρα, μετά στην ΑΕ 2002, στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου και το 2008-09 ήταν συνεργάτης του Ματεράτσι στην πρώτη ομάδα, ενώ δούλεψε ξανά στον Θησέα το 2011-12. Τελευταία του δουλειά ο Διαγόρας με τον οποίον είχε εξαιρετικό έργο, 2η θέση τη σεζόν 2015-16 στον δεύτερο όμιλο και 3η θέση στο ενιαίο πρωτάθλημα το 2016-17.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Έτσι, μετά την πρόσληψη προπονητή, μπαίνουν στην τελική τους ευθεία οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της περσινής χρονιάς και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ Τοπική Κατηγορία".

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]