noodles volos banner

Στα “βάσανα” της προετοιμασίας από σήμερα η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο καθιερωμένος αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της Δήμητρας, στο Δημοτικό Γήπεδο Ευξεινούπολης, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σιαμέτη.

Το πρόγραμμα, αρχικά, περιλάμβανε τον αγιασμό της ομάδας, ενώ στη συνέχεια υπήρξε ομιλία του προέδρου του συλλόγου, κ. Αντώνη Μηλιώνη, αλλά και του προπονητή, Γιάννη Σιαμέτη, στους ποδοσφαιριστες.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε προπόνηση σε χαμηλή ένταση για περίπου μιάμιση ώρα, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να επανέλθουν σταδιακά σε ρυθμούς και να βρουν τα “πατήματά” τους, με τη μπάλα στα πόδια.

Στην προπόνηση συμμετείχαν συνολικά 23 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων πέντε ακόμα δοκιμάζονται και δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η απόκτησή τους, ενώ άλλοι τέσσερις γυμνάζονται απλώς με την ομάδα, έτσι ώστε να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Αναλυτικά, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που παρευρέθησαν: Αντωνιάδης, Μηλιώνης, Μπίνας Ν., Μπίνας Κ., Κατλιάς, Γαλατσίδας, Γκάμπας, Γκεοργκίεφ, Δαλακούρας, Νάντζιος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Δήμας, Πάντζιος.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως για διάφορους λόγους απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Σαββίδης, Καρατέεβ, Κοτούλας, Μπαράκου, Μπέης, Θαρσώνης και Γιάννης.

Η προετοιμασία των “πρασίνων” θα συνεχιστεί με καθημερινές μονές προπονήσεις, ενώ ήδη είναι προγραμματισμένα τα τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας. Συγκεκριμένα, στις 27 Αυγούστου η Δήμητρα θα αντιμετωπίσει τον Πρωτεσίλαο, στις 31 Αυγούστου τον Άθλο Αλμυρού και στις 3 Σεπτεμβρίου την Αγχίαλο. Σημειώνεται πως για κανένα από αυτά τα φιλικά δεν έχει καθοριστεί ακόμα το γήπεδο και η ώρα διεξαγωγής τους.