noodles volos banner

Δεν αυξάνονται τα διαρκείας στο μπάσκετ της Νίκης

Παρότι η μπασκετική Νίκη Βόλου θα παίζει τη νέα σεζόν κατά 99% στη Β’ Εθνική και θα αναγκαστεί ν’ ανεβάσει σημαντικά το μπάτζετ της, οι διοικούντες της αποφάσισαν να μην αυξήσουν τις τιμές των διαρκείας σε σχέση με τη σεζόν που τελείωσε. Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσουν, αυτό θα γίνει μέχρι τα μέσα Ιουλίου, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν πρώτα να καταλήξουν στους χορηγούς που θα διαφημίζονται στην πίσω όψη των καρτών διαρκείας. Επίσης, επιθυμούν πριν την έναρξη κυκλοφορίας να έχουν ανακοινωθεί κάποιες κινήσεις στο αγωνιστικό κομμάτι, είτε αυτές θα αφορούν ανανεώσεις είτε μεταγραφές.

Σχετικά με τις κατηγορίες των καρτών διαρκείας ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου στην πρόσφατη συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας ανέφερε:

«Το πλάνο μας είναι να μην αυξήσουμε καμία τιμή στα διαρκείας. Το πρώτο εισιτήριο διαρκείας θα είναι το Academy για τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας και θα κοστίζει 25 ευρώ. Για μία ομάδα Β’ Εθνικής δε θα υπάρχει αυτή η τιμή. Είναι πολύ φθηνό.

Μετά έχουμε το κλασικό εισιτήριο διαρκείας, το Silver. Δεν αλλάζουμε τιμή. 30 ευρώ ήταν πέρσι, 30 είναι και φέτος. Το Gold επίσης δεν αλλάζει και είναι στα 50 ευρώ. Αφορά τις μπροστινές θέσεις στη κεντρική κερκίδα».

Ο Μιχάλης Τσιντσίνης αναφέρθηκε στην καινοτομία του εισιτηρίου Black, που θα κοστίζει 150 ευρώ και θα είναι για φιλάθλους που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο: «Θα δημιουργηθούν φέτος στο γήπεδο gold seats, που είναι θέσεις πίσω από τις μπασκέτες και μέσα στο παρκέ. Θα γίνουν περίπου 15 τέτοιες θέσεις και όποιος κάθεται εκεί, θα έχει μπροστά του τραπεζάκι, με το αναψυκτικό του, το καφέ του και ένα σνακ και θα μπορεί να παρακολουθεί τον αγώνα μέσα στο γήπεδο».

Last modified onThursday, 21 June 2018 16:15