Logo
Print this page

Θέλει το ΕΑΚ για την «πρώτη» στις 23 Ιουλίου ο Ολυμπιακός Β.

«Κλεισμένη» είναι η ημερομηνία για την πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου κι αυτή είναι η Δευτέρα 23 Ιουλίου. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ως πρώτη επιλογή ασφαλώς το ΕΑΚ, κάτι που θέλει και ο κόσμος, και γι’ αυτό θα κάνουν από τώρα τις ενέργειές τους, ώστε να τους παραχωρηθεί το γήπεδο. Αν δεν το καταφέρουν, θα στραφούν στο Πανθεσσαλικό.

Μιας και η αναφορά στο Πανθεσσαλικό, να σημειωθεί ότι προγραμματίζεται το επόμενο διάστημα συνάντηση για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν τη σχέση του Ολυμπιακού Βόλου με τα Τουριστικά Ακίνητα. Επίσης σε ό,τι αφορά την εκδήλωση για την παρουσίαση των διαρκείας  και των νεοαποκτηθέντων παικτών, θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις 27 Ιουνίου και πιθανότερος χώρος είναι το ξενοδοχείο ΠΑΡΚ.

Πέρα από τις κινήσεις που συνεχίζονται σε οργανωτικό και μεταγραφικό επίπεδο, όπου απομένουν τα τυπικά για ορισμένες περιπτώσεις, να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (14/6) υπήρξε νέα επαφή με τον Ανδρέα Κόκα, χωρίς ούτε αυτή τη φορά να υπάρξει συμφωνία, αλλά θα γίνει νέο οριστικό-κατά πάσα πιθανότητα- ραντεβού το επόμενο διάστημα, ενώ με τον αδερφό του Δήμο δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε υπήρξε επικοινωνία, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να περιμένει να πάρει το δελτίο του, για να πάει σε άλλη ομάδα της αρεσκείας του, κοιτώντας προς τη Football League.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]