noodles volos banner

Γιορτές στην κορυφή μόνον για έναν

 

Στο 2ο όμιλο της Α' Τοπικής, ΓΣ Αλμυρού και Διαγόρας από νωρίς ξεχώρισαν καθώς αποσπάστηκαν από τις υπόλοιπες ομάδες. Με 18 βαθμούς οι πρωταθλητές, με 16 η ομάδα του Στεφανοβικείου, με 10 οι Απόλλων, Πρωτεσίλαος που συγκατοικούν στην τρίτη θέση. Και στην 7η αγωνιστική, λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές, έχουμε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ώστε να μάθουμε ποια ομάδα θα κάνει Χριστούγεννα στην πρώτη θέση!

 

Από τη μία, οι πρωταθλητές του ΓΣΑ θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα, με στόχο να διεκδικήσουν φέτος με περισσότερες αξιώσεις την άνοδο στη Γ' Εθνική. Το ξεκίνημα είναι εντυπωσιακό καθώς το σύνολο του Λευτέρη Καλογήρου είναι το μοναδικό και στους δύο ομίλους που δεν έχει χάσει βαθμό, ούτε έχει δεχθεί γκολ, έχοντας παράλληλα την κορυφαία επίθεση. Κέρδισε κατά σειρά 4-0 τον Αίαντα, 4-0 τη Δήμητρα, 6-0 τους Μυρμιδόνες, 3-0 τις Μικροθήβες, 3-0 τον Άθλο, 2-0 τη Σκόπελο. Αξίζει να αναφέρουμε πως έχει δώσει πέντε ματς στο γήπεδο "Αθ. Ραγάζος" (τέσσερα εντός κι ένα εκτός με τον Άθλο στην κοινή έδρα των συλλόγων) και μία κοντινή έξοδο στον Πλάτανο. Οκτώ παίκτες έχουν βρει δίχτυα και είναι οι Παναγιώτης Βούλγαρης (πέντε γκολ), Νίκος Βούλγαρης (τέσσερα), Αντζούρης, Κρανάς και Χειλάς από τρία, ο Ράπτης σκόραρε δύο φορές και οι Μαλισσόβας, Κυριάκος ένα τέρμα.
Από την άλλη, ο Διαγόρας θέλει να αμφισβητήσει την κυριαρχία των "κυανόλευκων". Η ομάδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου αποτελεί σκληροτράχηλο σύνολο, ενισχυμένο τη φετινή σεζόν, που έχει βάλει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών. Μετράει μία ισοπαλία στην πρεμιέρα και πέντε συνεχόμενες νίκες, όλες με ένα γκολ διαφορά. Δεν έχει μεγάλα σκορ, όμως έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει. Πήρε 1-1 στην Ευξεινούπολη και μετά κέρδισε 1-0 τον Αχιλλέα, 2-1 στα Κανάλια, 1-0 τον Πρωτεσίλαο, 1-0 στην Ν. Αγχίαλο, 2-1 τον Αίαντα. Αναφορικά με τους σκόρερ, από δύο γκολ οι Κάρρος, Καραπλιάγκος, από ένα οι Λουφόπουλος, Καρατζιώλης, Τριχόπουλος, Κουντούρης.
Δίχως αμφιβολία, μεγάλο ματς στο Στεφανοβίκειο στα πλαίσια της 7ης στροφής της Α' ΕΠΣΘ, με τον τοπικό Διαγόρα να απειλεί το αήττητο και τα ρεκόρ των πρωταθλητών.

Last modified onTuesday, 15 December 2015 11:28