noodles volos banner

Υπό πίεση για το τρίποντο η Νίκη

Η Νίκη κατάφερε είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά να νιώσει πάλι μεγάλη πίεση, την οποία θέλει να εκτονώσει στο κυριακάτικο ματς με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο Πανθεσσαλικό στις 15.00 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Οι κυανόλευκοι έκαναν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους με τη Θήβα και γλίτωσαν την ήττα, με το τελικό 0-0 να τους ικανοποιεί, αλλά έπειτα απ’ αυτό το αποτέλεσμα υπήρξε κόντρα των οργανωμένων οπαδών με τον Στέφανο Ξηροφώτο, που επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την ήδη βαριά «ατμόσφαιρα».

Έτσι, με την ψυχολογία να μην είναι και στο καλύτερο δυνατό σημείο και με την πίεση για τρίποντο να είναι αρκετά αυξημένη, η Νίκη καλείται στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της να αντιστρέψει το κλίμα, πριν αρχίσει το δύσκολο γι’ αυτήν πρόγραμμα με τρία ματς εκτός έδρας με Ν.Π.Σ. Βόλος (19η), Ολυμπιακό Β. (21η)  και Γ.Σ. Αλμυρού (22η μετά το ρεπό) και ενδιάμεσα την αναμέτρηση με τον Αμβρυσσέα Διστόμου (20η) εντός.

Ο Οπούντιος είναι μία από τις ομάδες που πολύ δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό, ευρισκόμενη στην 10η θέση με 14 βαθμούς, αλλά παλεύει όσο μπορεί όλα τα παιχνίδια και σίγουρα θα έρθει στον Βόλο και με το κίνητρο της ρεβάνς για την ήττα στα χαρτιά του πρώτου γύρου, που βεβαίως ήταν απόλυτα δίκαιη.

Ο Τζιώρας αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα για την ομάδα των Ξηροφώτου-Μπούις, που έχει ως απουσία τον τιμωρημένο Βέργο, ωστόσο υπάρχουν οι λύσεις με τους νεοαποκτηθέντες Κραγιόπουλο και Κοντοέ. Τέσσερις κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Τομόρι των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής θα είναι ο Μανούρας από τον σύνδεσμο Τρικάλων, με βοηθούς τους συντοπίτες του Τζάνη και Σταφυλά. Ο Μανούρας είναι ένας έμπειρος ρέφερι της Γ’ Εθνικής και έχει διευθύνει στο παρελθόν στις 30/11/08 το ματς Νίκη-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0 και στις 18/3/12 το παιχνίδι Βατανιακός-Νίκη 0-0.