noodles volos banner

Με Βούλγαρο και συνολικά τρεις νέους η προπόνηση της Νίκης

Τρεις νέοι παίκτες έδωσαν το παρών στη σημερινή (9/1) προπόνηση της Νίκης Β. στο Πανθεσσαλικό. Ο ένας είναι Βούλγαρος, που έχει παίξει στη Β’ Εθνική της χώρας του και στη Γερμανία, ενώ μπορεί να αγωνιστεί ως ακραίος. Ακραίοι, αλλά περισσότερο επιθετικοί είναι δύο νεαροί Έλληνες, με τον έναν να προέρχεται από την Κ19 του ΠΑΟΚ και τον άλλο από σύλλογο Γ’ Εθνικής της Βόρειας Ελλάδας. Όλοι τους συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Στέφανου Ξηροφώτου και των συνεργατών του και φυσικά τα ονόματά τους δεν ήθελαν να γίνουν γνωστα οι άνθρωποι της ομάδας, ενώ ο Φάντζιο Μπούις απουσίαζε, όπως και στο ματς του Βελεστίνου με τον Ρήγα, αφού βρίσκεται στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. 

Με πολιτικά ήταν στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού ο Τζιώρας, που είναι άρρωστος, απουσίαζε ο Γαρυφαλλόπουλος, που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ατομικό λόγω αιματώματος που αποκόμισε από το ματς με τον Ρήγα Φεραίο έκανε ο Γενιτσαρίδης, αν και όλα δείχνουν ότι δε θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τη συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων στο Πανθεσσαλικό, ενώ ενδυνάμωση στο γυμναστήριο έκανε ο Αλέκος Αναστασίου.

Να σημειωθεί ότι σήμερα Τρίτη αναμένεται τελικά να έρθει στον Βόλο ο Ελληνοσουηδός Καραμούζης, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους της Νίκης αποκτάται για αριστερός μπακ, κάτι που μπορεί να επηρεάσει και την παρουσία του Δημολιού στην ομάδα. 

Last modified onTuesday, 09 January 2018 23:00