noodles volos banner

Σαρακηνός-Ηρακλής 1-1

Ισόπαλο 1-1 το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στο γήπεδο του Σαρακηνού, με τις δύο ομάδες να παίζουν καλά και να διεκδικούν μέχρι το τέλος το τρίποντο.

Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 39ο λεπτό. Από βολέ του Πολυμέρου, ο Νούσιας κέρδισε τη μονομαχία και έβγαλε παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, με τον Τσουκάλη να σκοράρει από κοντά καθώς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας στην καρδιά της άμυνας. Στη φάση του γκολ, τραυματίστηκε ο Ρουκάς (στη διεκδίκηση της μπάλας με τον Νούσια, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο) και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ. Ο αμυντικός του Σαρακηνού έμεινε για τρία λεπτά πεσμένος στο έδαφος, ο ρέφερι Δημητριάδης τα κράτησε σωστά καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο εξ αυτών, από φοβερή μεταβίβαση του Καραπλιάγκου στην πλάτη της άμυνας, ο Σουάρες βγήκε τετ-α-τετ από πλάγια αριστερά, είχε ωραίο τελείωμα και ισοφάρισε σε 1-1.
Αναφορικά με τις ευκαιρίες, στο 23' ο Ηρακλής είχε μεγάλη στιγμή να ανοίξει νωρίτερα το σκορ. Από κάθετη πάσα του Φέζο, ο Τσουκάλης πέρασε τον Στούκα, απέφυγε τον Ρουκά με ντρίμπλα και πλάσαρε σε ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία, λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων δύο λεπτά αργότερα με διαγώνιο σουτ του Σουάρες που πέρασε άουτ. Ένα καλό σουτ του Φέζο, από πλάγια δεξιά, στο 45' έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο για λίγα εκατοστά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 55' ο Στεργιόπουλος προσπάθησε να σκοράρει από μακρυά με ψηλοκρεμαστό σουτ μιας και ο Πολυμέρου είχε βγει στη φάση εκτός εστίας χωρίς όμως στόχο, ενώ στο επόμενο λεπτό οι “ροσονέρι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι αμυντικού ύστερα από σουτ του Δημακόπουλου. Οι επόμενες φάσεις ανήκαν στον Ηρακλή. Στο 72' ο Αραμπατζής σε τετ-α-τετ σούταρε πάνω στον Στούκα που απέκρουσε και στην εξέλιξη, ο Ασλάνογλου σούταρε ψηλά άουτ, στο 86' σε κόρνερ, γυριστή κεφαλιά του Νούσια έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή ο Σατελιάν και στο 88', από κλέψιμο της μπάλας, ο Τσατσαρώνης σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Στούκας απέκρουσε.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς (46' Τσεκούρας), Σουάρες-Τσιαμπαλής, Καλαμάτας, Ιωάννου (71' Τσορβατζής), Τανάγιας, Δημακόπουλος (77' Σατελιάν), Καραπλιάγκος, Στεργιόπουλος, Κατής, Βαΐτσης.
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ασλάνογλου, Κοντοβάς, Τσαντόπουλος, Μοράλες, Φέζο, Νούσιας, Γκάγκας, Δημητρίου (70' Τσατσαρώνης), Τσουκάλης (60' Ντούρο), Αραμπατζής (80' Τσάγγαρης).