noodles volos banner

Ο Διαγόρας στα προημιτελικά, 4-0 τη Δάφνη

Τσέκαρε το εισιτήριο για τους οκτώ του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τεσσάρα ο Διαγόρας στο γήπεδό του. Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου με ένα γκολ προς το τέλος του πρώτου μέρους και τρία στην επανάληψη κατέβαλε με 4-0 την αξιόμαχη Δάφνη, που είδε το σκορ να παίρνει διαστάσεις στο τέλος.  

Στο 35’ το σουτ του Γουτούλη απέκρουσε ο Ξανθάς, ο Πάσχος πήρε το ριμπάουντ και έδωσε την ασίστ για τον Γάρο που έγραψε με πλασέ το 1-0. Στο 51’ βγήκε από τα δεξιά ο Πάσχος και έδωσε στον Καλιακούδα, που σκόραρε για το 2-0, που ξεκαθάρισε εν πολλοίς ποιος θα είναι ο νικητής.

Ακολούθησαν δύο τέρματα στο 88’ και το 90’. Αρχικά σουτ από τα 25 μέτρα του Σπύρου Καραπλιάγκου κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι κι έτσι έγινε το 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 90’ έκλεισε το σκορ, σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν από τον διαιτητή Σαμαρά να δοθεί τεχνική ποινή για παραπλάνηση αντιπάλου, αφού, όπως υποστηρίζουν ο σκόρερ φώναξε σε αντίπαλο «άσ’ την», πριν σουτάρει μέσα από την περιοχή.

Στη Δάφνη θεωρούν ότι είχαν καλή απόδοση και πως το σκορ τους αδικεί, ενώ στο 0-0 είχαν μία πολύ καλή στιγμή με κεφαλιά του Καρακίτσιου, που απέκρουσε αμυνόμενος σχεδόν πάνω στη γραμμή.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Δημητριάδης (70’ Ακριβούσης), Πρασσάς, Χολέβας, Καραπλιάγκος Κ., Τρελόπουλος (60’ Καναβός), Καραπλιάγκος Σπ., Γουτούλης (68’ Κουεβλάς), Πάσχος, Καλιακούδας (83’ Καρατζιώλης), Γάρος

ΔΑΦΝΗ: Ξανθάς (75’ λ. τρ. Αβδελάς), Φιλοσόγλου, Τσιτσιρίκης (82’ Αλιμπάκης), Λούκας, Γκιάστας (61’ Τερλεξής), Παπαστεργίου, Τσιγαρίδας (77’ Κουσιαλάκης), Τσαρέλλας, Αυλουγιάρης, Καρακίτσος, Μόσχοβος