noodles volos banner

Παγασητικός-Εθνικός 2-0

Ο Παγασητικός συνέχισε την εξαιρετική του πορεία και τις νίκες. Σήμερα το πρωί επιβλήθηκε 2-0 του Εθνικού στο γήπεδο του Σαρακηνού, σκοράροντας τα τέρματα μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μαγγιώρος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ στο 18' και έξι λεπτά αργότερα σημειώθηκε το 2-0 όταν σε προσπάθεια του Μπραχόλη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από το πόδι του Σκοτεινιώτη, παίκτη του Εθνικού. Στο 39' ο Μπραχόλης κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Μαρούγκας κι απέκρουσε ο γκολκίπερ Κερμελής. Για τον Παγασητικό, κόρνερ του Μαρούγκα στο 60ό λεπτό χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά με σουτ λίγο άουτ από τον Μπούρντα, ενώ για τον Εθνικό, οι Κοθώνας, Παλάτζας, Περεντίδης, το δεκάλεπτο 70'-80' είχαν χαμένες φάσεις τετ-α-τετ για να μειώσουν το σκορ. Αξίζει να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά αγωνίστηκαν σήμερα με την φανέλα του Παγασητικού οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, Χρήστος Καψιώτης και Δημήτρης Μπούρντα που αποκτήθηκαν από τον Άρη Μελισσατίκων.

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Μιχαλόπουλος, Μπερτζέμης, Μαρούγκας (70' Σίμος), Στρούγγης, Ζιώγας, Β. Μιχαλόπουλος, Ρηγίνος (53' Δώσσας), Καψιώτης, Μαγγιώρος (75' Γάκιας), Μπούρντα, Μπραχόλης.
Εθνικός: Κερμελής, Τίγκας, Σκοτεινιώτης, Χονδρός, Μπάτης, Μωραΐτης, Τσαμπάζης (60' Κοθώνας), Κόκκινος (80' Συμεωνίδης), Παλάντζας (65' Τόντας), Παλάσης, Περεντίδης.