noodles volos banner

Κάλεσμα στον κόσμο με αιχμές ενόψει Εσπερίδων

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου, μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί το μεσημέρι της Κυριακής, στο ΕΑΚ του Βόλου, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του στον αγώνα με τις Εσπερίδες. Σαφέστατες αιχμές, προς πάσα κατεύθυνση, από τους ιθύνοντες των ερυθρολεύκων, οι οποίοι αναφέρουν με νόημα πως "για τα τεκταινόμενα όλη τη χρονιά, αλλά και τις αιτίες της ήττας του πρώτου αγώνα με τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα, θα τοποθετηθούμε επίσημα, μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ανεξάρτητα της έκβασής τους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 13.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τις Εσπερίδες Καλλιθέας, για τους αγώνες κατάταξης υποβιβασμού (πλέι-άουτ) της Α1 Εθνικής Γυναικών. Η ομάδα μας, παρότι έχασε τον πρώτο αγώνα, θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και να διεκδικήσει σε τρίτο αγώνα τις ελπίδες που της αναλογούν για την παραμονή στη κατηγορία. Για τα τεκταινόμενα όλη τη χρονιά, αλλά και τις αιτίες της ήττας του πρώτου αγώνα με τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα, θα τοποθετηθούμε επίσημα, μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ανεξάρτητα της έκβασής τους. 

Στην προσπάθεια που θα καταβάλουν αθλήτριες, προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή είναι επιβεβλημένη η παρουσία των φιλάθλων μας. Ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμη, το χειροκρότημα του και οι ιαχές του είναι αυτά που δίνουν δύναμη σε όλους όσοι είμαστε δίπλα της, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού του Βόλου μας θα κατανοήσουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.

Στον αγώνα στην Καλλιθέα δεν αγωνίστηκε η Ζέρβα, ενώ τραυματίστηκε στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου η Δεληγιάννη, η οποία μεταφέρθηκε, με μέριμνα του συλλόγου μας και τη συνοδεία του φυσιοθεραπευτή μας, Κώστα Καΐδη, στο εφημερεύον Νοσοκομείο "Ελπίς", όπου της τοποθετηθήκαν οκτώ ράμματα εσωτερικά της κάτω γνάθου και δύο εξωτερικά. Θλιβερό γεγονός η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος από το γηπεδούχο σωματείο και τους ιθύνοντες του αγώνα (διαιτητές-κομισάριο), αφού μετά την παρέλευση μιας και πλέον ώρας αναγκαστήκαμε ως, υπεύθυνοι της αποστολής, να βρούμε μόνοι μας τρόπο για τη μεταφορά της αθλήτριας στο νοσοκομείο. 

Παρ' όλα αυτά, οι παίκτριες που θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιωτη, γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα που θα μας δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του στόχου της παραμονής.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας gold θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο, αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι' αυτούς, χώρο".

Last modified onThursday, 03 May 2018 16:55