noodles volos banner

Στις 19/8 η παρουσίαση της φανέλας της Νίκης

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ποδοσφαιρικής Νίκης κ. Αχιλλέας Τζαλάκας ενημέρωσε στο επίσημο ραδιόφωνο της ομάδας ότι η εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας στο Graceland στα Πευκάκια θα γίνει την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21.30 το βράδυ.

«Καλούμε όλους τους Νικιώτες να παραβρεθούν. Θα έχουμε μία ωραία καλλιτεχνική βραδιά, την οποία θα επιμεληθούν σχολές χορού, άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο της διασκέδασης και θα παρουσιάσουμε μία όμορφη βραδιά όλη μας. Θα είναι δωρεάν για τον κόσμο, που θα μας προσφέρει την παρουσία του. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολυπληθή παρουσία φιλάθλων.  Ο χορηγός θα ενταχθεί στο πλαίσιο της παρουσίασης της φανέλας», ήταν τα λόγια του κ. Τζαλάκα, ο οποίος έδωσε και πληροφορίες για τη συναυλία του Γιάννη Πάριου στον Π. Μαγουλάς.

«Η συναυλία με τον Γιάννη Πάριο θα πραγματοποιηθεί στο Π. Μαγουλάς στις 29/8 και η τιμή εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ, μία τιμή πολύ καλή για το μέγεθος του καλλιτέχνη. Οι φίλοι που θα την παρακολουθήσουν θα είναι και στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα υπάρχει και προπώληση εισιτηρίων», τόνισε.