noodles volos banner

Ο ηγέτης Παρασκευαΐδης και ο δεξιός μπακ Παπαδήμας

Η όγδοη μέρα προετοιμασίας (την Κυριακή δόθηκε ρεπό) είναι η σημερινή για τη Νίκη και σίγουρα όσο κι αν είναι νωρίς, υπάρχουν κάποια συμπεράσματα που βγαίνουν αβίαστα.

Όπως για παράδειγμα ότι στην ομάδα υπάρχουν παίκτες με αναμφισβήτητη ποιότητα και χωρίς καμία διάθεση να αδικήσουμε κάποιον, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί η προσωπικότητα του Παρασκευαΐδη, που υπολογίζεται κυρίως για αμυντικός μέσος. Η ηγετική φυσιογνωμία του έμπειρου ποδοσφαιριστή φαίνεται και μέσα στο γήπεδο, όπου είναι σαν ένας δεύτερος προπονητής, αλλά και εκτός αυτού, στα αποδυτήρια, όπου δεσπόζει, έχοντας αναλάβει τον ρόλο να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του. Εκείνοι από τη μεριά τους του έχουν μεγάλο σεβασμό, καθώς συν τοις άλλοις πρόκειται για πολύ καλό χαρακτήρα.

Από την άλλη στις δοκιμές του Λεωνίδα Μπίλη ξεχωρίζει η χρησιμοποίηση του Παπαδήμα ως δεξιού μπακ, θέση στην οποία έχει χρησιμοποιηθεί και τα προηγούμενα χρόνια και έχει αποδώσει. Καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, αφού είναι παράλληλα και στόπερ, αλλά και με πολύ καλά ανεβάσματα, φαίνεται ότι ο προπονητής του τον προορίζει για τα πλάγια της άμυνας.

Επίσης, ο Τορεζάνι χρησιμοποιείται κυρίως ως δεξιός εξτρέμ και ο Μαλακασιώτης που είναι τρομερά βελτιωμένος μετά τις δύο γεμάτες σεζόν με τον Πύρασο και έτοιμος σε μεγάλο βαθμό για ενδεκάδα στ’ αριστερά. 

Να τονιστεί τέλος ότι δοκιμάζεται στις προπονήσεις ο Γκάμπας, που βρέθηκε και πέρσι για λίγο διάστημα στην ομάδα, αλλά έφυγε τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, ενώ από χθες παίρνει μέρος σ' αυτές και ο Μάριος Παπαδόπουλος, η απόκτηση του οποίου αναμένεται να επισημοποιηθεί με την ανακοίνωση της Νίκης. 

Last modified onWednesday, 10 August 2016 01:16