noodles volos banner

Τα στεγανά το βασικό χαρακτηριστικό της Δήμητρας

Τα προηγούμενα χρόνια στη Δήμητρα οι ειδήσεις που αφορούσαν την ομάδα έκαναν τον γύρο όλης της επαρχίας Αλμυρού κι όχι μόνο της Ευξεινούπολης μέσα σε μερικές ώρες. Αυτό μόνο θετικά δε λειτουργούσε για τους πράσινους, που φαίνεται όμως ότι με την έλευση του Κώστα Μπράτσου ως προπονητή απέκτησαν φέτος τα στεγανά που χρειάζεται οποιοσδήποτε σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες και σκοπεύει να το αποδείξει με πράξεις.

Στόματα ερμητικά κλειστά κατ’ εντολή του 38χρονου προπονητή από παίκτες, διοικούντες και φυσικά από τον ίδιο είναι το δόγμα που εφαρμόζεται στη Δήμητρα φέτος, καθώς οι σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, που βρίσκονται εν εξελίξει και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα της Ευξεινούπολης πρέπει να γίνουν με άκρα μυστικότητα, για να είναι επιτυχημένες και να ολοκληρωθούν.

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και εκφράζεται η σιγουριά ότι αν όλα πάνε καλά, η Δήμητρα θα είναι αρκετά καλύτερη σε σχέση με πέρσι. Πάντως, η επιτυχία του Κώστα Μπράτσου να επιβάλει απόλυτη μυστικότητα σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας έχει εντυπωσιάσει τους διοικούντες, που έβλεπαν πολλά πράγματα τις προηγούμενες σεζόν να διαρρέουν με μεγάλη ευκολία. Γι’ αυτό και δίνουν συγχαρητήρια στο νέο προπονητή, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει το πρώτο στοίχημα.