noodles volos banner

Αντ. Ακτσιαλής: «Ο κ. Λασκαράκης χειρίζεται σωστά το θέμα της La Vie»

  • Published in ΕΠΣΘ

Για το θέμα της οφειλής των 95.000 ευρώ από την ΕΠΣΘ στη La Vie μίλησε στο Βόλος 9.86 ο κ. Αντώνης Ακτσιαλής, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Λασκαράκης χειρίζεται πολύ σωστά το θέμα.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πήρα τον λόγο στη Γ.Σ., γιατί κατέχω το θέμα με την ασφαλιστική εταιρεία La Vie. Εγώ και ο Τάσος Μπατζιάκας, όταν πήραμε την Ένωση από τον Θανάση Παπαγιάννη το 2005, κάποια στιγμή τότε, Ιούλιο μήνα, μας ήρθε κάποιο χαρτί, που έλεγε ότι οφείλουμε κάποια χρήματα σε μία ασφαλιστική εταιρεία. Κανένας δεν ήξερε τίποτε για τη συμφωνία, ούτε είχε φέρει το θέμα στο Δ.Σ.

Όλο το ποσό ήταν 43.900 ευρώ. Έγιναν μερικές εξετάσεις από κάποια σωματεία. Πήραμε τους ανθρώπους της εταιρείας τηλέφωνο και μας είπαν ότι τη συμφωνία την είχε υπογράψει ο τέως πρόεδρος κ. Παπαγιάννης και ότι ζητούν τα λεφτά τους. Φέραμε το θέμα στο συμβούλιο και η πρώτη μας δουλειά ήταν να επικοινωνήσουμε με την ΕΠΟ, γι’ αυτό κατέβηκα με τον κ. Μπατζιάκα στην Αθήνα. Πρόεδρος τότε ήταν ο κ. Γκαγκάτσης. Μας απάντησαν “αφήστε τα σε μας, θα τα βρούμε όλα”.

Εμείς όμως δεν αισθανόμασταν και τόσο εντάξει και καταλάβαμε ότι πρέπει να τους πιέζουμε. Κάποια στιγμή που ήμουν πρόεδρος στην εξελεγκτική επιτροπή στην ΕΠΟ, έβαζα αυτό πρώτο θέμα στις συνεδριάσεις. Πέρασε ο καιρός, είδαμε ότι δε γινόταν τίποτα και απευθυνθήκαμε σε δικηγόρο. Χάσαμε το πρώτο δικαστήριο, αλλά και το δεύτερο. Έτσι, έφτασαν τα χρήματα να είναι σε ένα ποσό 95.000 ευρώ.

Ο κ. Λασκαράκης χειρίζεται πολύ σωστά το θέμα και το κατέχει. Θέλω να λέω αλήθειες. Έχει όλα τα χαρτιά και έχει έρθει σε συνεννόηση μαζί με τον δικηγόρο, προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Είναι πολύ δύσκολο όμως. Μπορεί να μας πάρουν τα κτήρια της ΕΠΣΘ. Άλλη μία παράμετρος είναι να πληρώσουμε ένα ποσό 50.000-60.000 ευρώ, αν βρεθούν, αλλά να ρίξουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους. Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι. Δεν μπορώ να υπεισέλθω περισσότερο στο θέμα, γιατί το χειρίζεται η ΕΠΣΘ με τον κ. Λασκαράκη ως νομικός που είναι».

Επίσης ο κ. Ακτσιαλής ρωτήθηκε για την απόφαση για την υποχρεωτική ιατρική κάλυψη: «Όλες οι ομάδες έχουν γιατρούς. Ειπώθηκε στη Γ.Σ. να μειωθεί η αμοιβή των διαιτητών, για να μπορούν τα σωματεία να πληρώσουν τον γιατρό. Δηλαδή φτάνουμε σε τέτοια θέματα  υγείας και λυπούμαστε τα χρήματα; Βλέπω σε άλλους νομούς που έχουν πλήρη κάλυψη και εμείς εδώ σε παιχνίδια Γ’ Εθνικής ψάχνουμε να βρούμε στον δρόμο τον παρατρεχάμενο να τον βάλουμε στο γήπεδο να κρατά το φορείο αν γίνει κάποιος τραυματισμός».