noodles volos banner

Εθνικός-Δύναμις 3-0

Συνέχεια στην πολύ καλή έως τώρα πορεία του έδωσε σήμερα το πρωί ο Εθνικός Βόλου. Κέρδισε 3-0 τη Δύναμη, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μωραΐτης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 55ο λεπτό και ο Κοθώνας, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο ματς, σκόραρε προς το φινάλε, στο 87ο με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και στο 90ό με κεφαλιά-ψαράκι. Για τον Εθνικό, που είχε κορυφαίο παίκτη τον Παλάση, δοκάρι με σουτ του Παλάντζα στο 55' και καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με κοντινή κεφαλιά του ίδιου παίκτη που απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Η Δύναμις είχε δοκάρι με γυριστό σουτ του Ανδρέου και ο ίδιος παίκτης είχε τελική προσπάθεια λίγο άουτ ώστε να προηγηθεί η ομάδα του, μετά το 2-0 υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι.

Συνθέσεις
Eθνικός: Κερμελής, Τίγκας, Σκοτεινιώτης, Χόνδρος, Μπάτης, Μωραΐτης, Τσαμπάσης (75' Κοθώνας), Κόκκινος (75' Συμεωνίδης), Παλάσης, Περεντίδης, Παλάντζας (70' Καζδαρίδης).
Δύναμις: Νακελάρι, Παπαεμμανουηλίδης, Μαυρομμάτης, Σέτι, Οσμάνι, Σαραφίδης, Κούντριας, Στεργίου, Ρουμπάτης, Κανάνι (60' Κολτσίδας), Ανδρέου.