noodles volos banner

Χρειάζεται να υπάρχει εμπιστοσύνη προς τη διοίκηση στον Ολυμπιακό Β.

Ο τελευταίος σκόπελος, προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει απρόσκοπτα τον προγραμματισμό του, ξεπεράστηκε, και ήταν η δικαίωση και σε δεύτερο βαθμό στην υπόθεση Κόλα. Για τους ερυθρόλευκους ήταν μία περίοδος αγωνίας, παρά την αισιοδοξία με βάση την πρώτη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής. Κι αν ο ψυχολογικός και οικονομικός αντίκτυπος μπορεί να ξεχαστεί εύκολα, εφόσον πήγαν όλα καλά, αυτό που μένει είναι η δοκιμασία του ποδοσφαιριστή, που ήταν αυτός που την πλήρωσε, αφού αγωνίστηκε ελάχιστα και έμεινε ανενεργός για μεγάλο διάστημα. Μάλιστα το πιο ακραίο όλων ήταν ο Κόλα δε χρησιμοποιήθηκε από φόβο και στο φιλικό με τη Νίκη.

Πλέον, αυτό που μετρά είναι το γεγονός ότι ο ικανός μέσος θα μπορέσει από τη νέα χρονιά να προσφέρει αυτά που θέλει στους ερυθρόλευκους, αφού θεωρείται ότι είναι από τους ποδοσφαιριστές που αξίζουν να μείνουν.

Εκείνο όμως που πρέπει να δει ο μέσος φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου στην υπόθεση Κόλα είναι ότι η διοίκηση κινήθηκε σωστά σε μία δύσκολη στιγμή, βρήκε τους σωστούς ανθρώπους σε νομικό επίπεδο και βγήκε νικήτρια, προασπίζοντας τα συμφέροντα της ομάδας με τον καλύτερο τρόπο.

 Αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι από τη μεριά των φιλάθλων πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη προς τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία, όπως διαφάνηκε και από τις δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου, Νίκου Τσεκούρα, θα έχει τον δικό της σημαντικό της ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη νέα σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτής της εμπιστοσύνης, οι διοικούντες θέλουν ο κόσμος της ομάδας να αφήσει στην άκρη τις όποιες αμφιβολίες έχει για τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και να κατανοήσει ότι το οικονομικό βάρος θα το σηκώσουν Βολιώτες επιχειρηματίες και δε θα υπάρξει καμία εξάρτηση.

Ένας ακόμη λόγος που πρέπει να μην υπάρχει αμφισβήτηση προς τη διοίκηση είναι ο πόλεμος που δέχθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε όλα τα επίπεδα κι όλοι ξέρουν από πού προήλθε. Ένας πόλεμος που αφορούσε εν πολλοίς την πρόκληση εμποδίων στην ομαλή λειτουργία της καθημερινότητας της ομάδας κι όχι μόνο. Είναι μεγάλη υπόθεση λοιπόν για τη διοίκηση του συλλόγου να νιώθει δυνατή βάσει της εμπιστοσύνης, που θα την περιβάλλει ο κόσμος της, και να βγάζει μία τέτοια εικόνα προς τα έξω, ώστε να την υπολογίζουν περισσότερο οι πολέμιοί της εντός των τειχών.

Τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου το

Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού

Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου με την ονομασία AΝΕΣ CUP 2018 θα διεξαχθεί το Σάββατο (5/5) με ώρα έναρξης 09:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του A.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην  Άλλη Μεριά.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι μικροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών με ημερομηνία γέννησης 2010-2011-2012, από τις παρακάτω ομάδες: Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937,  Αγία Άννα, Πύρασος, Ρήγας Φεραίος, Α.Ε.Β.Δ., Ερμής, Μαγνησιακός και Ένωση Λεχωνίων Νηλέας.

Οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν στις δύο παρακάτω ηλικιακές ομάδες: 6-7 και 7-8 ετών. Κάθε παιχνίδι θα έχει διάρκεια 20 λεπτών, ενώ οι αγώνες θα διεξάγονται σε παράλληλα γήπεδα. Το Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι