noodles volos banner

Με 40 δρομείς έτρεξε ο ΣΔΥΒ στο Run Greece Λάρισας

Με 40 δρομείς του έτρεξε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου στο Run Greece Λάρισας που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (24/3), συνεχίζοντας αδιάλειπτα τις αποστολές και την πολυπληθή παρουσία που έχει σε αγώνες κάθε βδομάδα ανά την Ελλάδα και όχι μόνο. 3.000 αθλητές έτρεξαν στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων σε μια γιορτή του αθλητισμού και άλλα 1000 παιδιά στον παιδικό αγώνα και ο Αλέξης Παπαλεξίου τερμάτισε 2ος στη κατάταξη των ανδρών του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, με συνέπεια να πάρει την πρόκριση για τον τελικό των Run Greece, που θα γίνει τον Νοέμβριο παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Κοντά στην πρόκριση που πήραν οι πρώτοι κάθε ηλικιακής κατηγορίας βρέθηκαν οι Κατερίνα Τσάγγαρη, Κώστας Κυριαζής, Στράτος Συμεωνίδης που βγήκαν 2οι, ενώ 3ος στην κατηγορία του ήταν ο Σταύρος Βασιλειάδης. Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων ο Δημήτρης Φράγκος, και με ατομικό ρεκόρ 24.30' κατέλαβε την 4η θέση. Αναλυτικά οι συμμετοχές του ΣΔΥΒ:

10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Δημήτρης Φράγκος
Γιάννης Παπαδόπουλος
Τόλης Κουτσουμπές
Λίνος Βίγκλας
Γιώργος Γκανάτσιος
Σπύρος Βλαχόπουλος
Αντώνης Δροσινός
Στέφανος Μουρογιάννης
Χρήστος Γεωργουλόπουλος
Φώτης Τσιώλης
Λάζαρος Βούλγαρης
Θωμάς Μαλιαχόβας
Γιάννης Κουτσαυτίκης
Ζήσης Στανκόπουλος
Νίκος Μαϊμάνης
Ηρώ Καρασμάνογλου
Ηλίας Οικονόμου
Βιβή Κοσκινά
Τόνια Τσιρογιάννη
Μαρία Δημουλά
Γιάννης Καζανίδης
Ευμορφία Ντόβα
Άσπα Μανταλιανού

5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Αλέξης Παπαλεξίου
Αχιλλέας Καλαμάκης
Στέργιος Κουσκουρίδας
Κώστας Παλάντζας
Κατερίνα Τσάγγαρη
Κώστας Κυριαζής
Στράτος Συμεωνίδης
Γιάννης Συμεωνίδης
Μιχάλης Κωστής
Θανάσης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Γιώτας
Γιώργος Αλμπανούδης
Αριστομένης Μακρής
Οδυσσέας Μιχαλόπουλος
Γιώργος Μπατζιώρας
Σταύρος Βασιλειάδης
Αθανασία Μπατή-Περεντίδη

Τρίτος στην Πάτρα ο Αχ. Γιαννούλας

To πρώτo Street Relays από τους 9 αγώνες της σειράς που προγραμματίστηκαν για φέτος σε όλη την Ελλάδα έγινε το Σάββατο το απόγευμα στη Πάτρα και συνοδεύτηκε από την 3η θέση που κατέλαβε ο Αχιλλέας Γιαννούλας στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, κάτι που του απέφερε και ανάλογο έπαθλο. Ο χρόνος του αθλητή του ΣΔΥ Βόλου είναι 37.21’ και η επιτυχία του είναι ακόμη πιο σημαντική, καθώς προερχόταν από Μαραθώνιο: μόλις 6 ημέρες πριν είχε τερματίσει στη Μεσσήνη σε χρόνο 2.58.09.

Την Κυριακή στον Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος

Με τον Μαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες, που θα συγκεντρώσουν 21.000 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, θα γιορτάσει την Κυριακή (1/4) η Θεσσαλονίκη.

15 δρομείς του ΣΔΥ Βόλου θα δώσουν το παρών πραγματοποιώντας αποστολή το Σαββατοκύριακο. Ο αγώνας γίνεται για 13η χρονιά και για ισάριθμη θα συμμετέχει ο σύλλογος. Με ζωντανή πολύωρη μετάδοση θα δείξει τον αγώνα η ΕΡΤ3.

Πληροφορούνται τα μέλη ότι τους αριθμούς θα παραλάβει ομαδικά, όπως ορίζει η διοργάνωση, ο Θωμάς Μαλιαχόβας και θα τους μοιράσει στους συμμετέχοντες μαζί με τον Κώστα Παλάντζα στις 6.00 το απόγευμα του Σαββάτου μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Last modified onTuesday, 27 March 2018 20:06