noodles volos banner

Άρης-ΑΕ Διμηνίου 0-0

Απώλεια βαθμών για την ΑΕ Διμηνίου που άφησε δύο πόντους σήμερα στο γήπεδο Αγίας Παρασκευής με αντίπαλο τον Άρη. Οι γηπεδούχοι του Άρη έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στα τελευταία λεπτά καθώς στο 89' ο Τσίρος πλαγιοκόπησε την άμυνα και σέντραρε, με τον Μπαρμπούτα να πλασάρει και τον Κοντογιάννη να κρατάει το μηδέν με τα πόδια. Για την ΑΕ Διμηνίου, σουτ του Νοιύσια μέσα από τη μικρή περιοχή έφυγε άουτ στο 17', σουτ του Σαμαρά στο 30' απέκρουσε ο Κουρίτας, ενώ στο 93ο λεπτό ο Νούσιας δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία, στις τρεις κλασικότερες ευκαιρίες για τους πρωτοπόρους του 1ου ομίλου. Η ΑΕΔ ζήτησε δύο πέναλτι σε μαρκαρίσματα πάνω στους Τσουκάλη (48') και Αξιώτη (78'), ενώ στο 70' ακυρώθηκε γκολ του Τσουκάλη για οφσάιντ του Νούσια, που σύμφωνα με το βοηθό διαιτητή και τον διαιτητή επηρέαζε τη φάση.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Καρακάσης, Ίμπρα (46' Παλάντζας), Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Καψιώτης, Γκατζούνας, Τσουκαλάς (65' Ρούσης), Τσελεπής, Μπαρμπούτας, Ζηρδέλης (46' Τσίρος).
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας (70' Ανατολής), Βητόπουλος, Μοράλες, Αναστασίου, Μαυρίδης, Φαρασόπουλος (70' Αποστολίδης), Τανάγιας, Σαμαράς (65' Αξιώτης), Τσουκάλης, Νούσιας.