noodles volos banner

Δοκιμασίες εκτός έδρας για ΑΕΔ, ΓΣΑ κι Αίαντα

Σε τρεις δόσεις, όπως πάντα, η αγωνιστική δράση της Α' Τοπικής, καθώς τέσσερα ματς γίνονται το Σάββατο, τρία το πρωί της Κυριακής και πέντε το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Ας δούμε αναλυτικά τα ματς της 10ης αγωνιστικής.

Στον 1ο όμιλο, μοναδικό σαββατιάτικο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και την ΑΕ Διμηνίου. Από τη μία, οι γηπεδούχοι που δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος, ειδικά στο γήπεδό τους κι από την άλλη, οι πρωτοπόροι που δεν θέλουν να έχουν απώλεια εκτός προγράμματος...
Το πρωί της Κυριακής, πρώτο χρονικά ματς αυτό στη Σκιάθο ανάμεσα στους νησιώτες και τον Ηρακλή, με την ομάδα του Γιώργου Καλλιακούδα να έχει το απόλυτο στο γήπεδό της και να είναι στην κορυφή της κατάταξης.
Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στα Λεχώνια στις 11:00 ανάμεσα σε Θησέα κι Άρη. Οι "πράσινοι" της Αγριάς, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών, ενώ οι "κιτρινόαμυροι", χωρίς άγχος, θα παίξουν για δύο αποτελέσματα. Την ίδια ώρα, ο Σαρακηνός, που έμεινε πολύ πίσω από την κορυφή, κοντράρεται με τον Πανιώνιο που κέρδισε στην πρεμιέρα αλλά έκτοτε αγνοεί τη νίκη.
Το απόγευμα, η Δημητριάς θα παίξει για τη δεύτερη στη σειρά νίκη με αντίπαλο την ΑΕ 2002, ενώ έχουμε αγώνα στη Νεάπολη μεταξύ των δύο ομάδων που ακόμη δεν έχουν γευτεί τη χαρά νικηφόρου αποτελέσματος, την Ιωλκό και τον Μαγνησιακό.

Στο 2ο όμιλο, εκτός έδρας παίζει το δίδυμο κορυφής. Ο ΓΣ Αλμυρού θα μεταβεί στο Βόλο το Σάββατο για αγώνα με τη Μακρινίτσα, ενώ την ίδια ώρα, ο Αίας θα αντιμετωπίζει την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου. Επίσης, ο ουραγός Άθλος θα επιδιώξει να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, που έχει πολύ καλή πορεία και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης.
Την Κυριακή, το μεγάλο ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στην Ευξεινούπολη. Η Δήμητρα, που είναι στο -1 από την κορυφή και αήττητη με έξι νίκες-δύο ισοπαλίες, φιλοξενεί τους Μυρμιδόνες, που έχουν πάρει φόρα με πέντε συνεχόμενα τρίποντα και είναι στο -3 από τους "πράσινους". Από τη μία η καλύτερη άμυνα του ομίλου με 1 γκολ, αυτή της Δήμητρας, από την άλλη η καλύτερη επίθεση με 19, αυτή των Μυρμιδόνων.
Ο Αετός ποντάρει στην έδρα του για να φθάσει στη δεύτερη νίκη του με αντίπαλο τον Διαγόρα, ενώ στο Αχίλλειο έχουμε ντέρμπι από τα παλιά... καθώς οι ομάδες των δύο γειτονικών χωριών, Αχιλλέας και Πρωτεσίλαος Πτελεού θα τεθούν αντιμέτωπες. Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική έχει η Αγχίαλος.

Last modified onWednesday, 03 December 2014 17:46