noodles volos banner

Τα είπαν ξανά Πιεμπονγκσάντ-Αλαφούζος, αναμένεται κοινή ανακοίνωση

Δίωρης διάρκειας ήταν το ραντεβού Ταϊλανδού επιχειρηματία Παϊρότζ Πιεμπονγσκάντ με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, στα γραφεία του ΣΚΑΙ. Η ατζέντα της θεματολογίας δεν έγινε γνωστή, αλλά δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να εκδοθεί κοινή ανακοίνωση, όπως είχε συμβεί και στην προηγούμενη συνάντησή τους, όταν είχε υπογραφεί το μεταξύ τους Μ.ο.U.

Aπό την πλευρά του Αλαφούζου δεν έχει εκφραστεί ως τώρα κάποιου είδους "δυσαρέσκεια" σχετικά με τις κινήσεις, τις πρωτοβουλίες ή τις οικονομικές εγγυήσεις του fund. Oύτε από την πλευρά του "Pan Asia Investment" έχουν διατυπωθεί παράπονα για τη στάση του μεγαλομετόχου, ενόσω συνεχίζεται ο οικονομικός έλεγχος και το "τσεκάρισμα" όλων των συμβάσεων, των δανείων και των υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και προσωπικά του Αλαφούζου... για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, προτού πέσουν οι υπογραφές, ας κρατάμε μικρό καλάθι. Επισημαίνεται πως η προσφορά του Πιεμπονγκσάντ έχει οριστεί στα 27+20 εκατ. ευρώ (για χρέη στον Αλαφούζο και για την ομάδα αντίστοιχα) και ως καταληκτική ημερομηνία για τη συμφωνία έχει οριστεί η 30η Ιουνίου.

 

Last modified onThursday, 24 May 2018 21:05