noodles volos banner

Πρωταθλητής ο Ηρακλής Βόλου!

πηγή ΕΠΣΘ πηγή ΕΠΣΘ

Πρωταθλητής 2015-2016 στην Α' ΕΠΣΘ αναδείχθηκε ο Ηρακλής Βόλου καθώς στο δεύτερο τελικό πήρε 1-1 στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος” και έτσι θα είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το νομό στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ διεκδικώντας την άνοδο στη Γ' Εθνική. Μεγάλος πρωταγωνιστής -όπως και στο πρώτο ματς- ο Γιάννης Κοντοβάς, ο οποίος σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Το ματς ξεκίνησε με τον ΓΣΑ να μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει δύο καλές στιγμές στο 5ο λεπτό όταν ο Πλαβός είχε άστοχη κεφαλιά σε φάουλ του Βούλγαρη και ο Αντζούρης σούταρε από κοντά για να αποκρούσει ο Πολυμέρου. Κεφαλιά του Σουλιώτη έσκασε στο έδαφος και δεν ανησύχησε τον Πλακαρό (13'), το ματς κύλησε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην είναι ουσιώδεις στις προσπάθειές τους. Φάουλ του Π. Κοντοβά έγινε πάσα για τον Πλαβό, που σούταρε στην κίνηση αλλά η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο (40'), ο Ράπτης βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά το σουτ του ήταν χλυαρό πάνω στον γκολκίπερ του Ηρακλή (45'). Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε χωρίς γκολ, η ομάδα του Φασουράκη πέτυχε το “χρυσό” τέρμα με τον Γιάννη Κοντοβά, σε μια ωραία προσπάθεια του σκόρερ και του Τσελεπή. Από τα αριστερά, ο έμπειρος αμυντικός πάσαρε στον νεαρό επιθετικό, αυτός έφερε την μπάλα πρτος τα πίσω και την πέταξε στον κενό χώρο, εκεί που πετάχθηκε ο Κοντοβάς και σε τετ-α-τετ μέσα στην περιοχή, δεν αστόχησε...

Στην επανάληψη, ο ΓΣΑ μείωσε νωρίς, στο 58ο λεπτό όταν ο Κρανάς σέντραρε και στην πορεία της μπάλας, με πολύ ωραία κεφαλιά, ο Νίκος Βούλγαρης την έστειλε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ για να απειλήσουν. Στο 66' ο Π. Κοντοβάς πήγε να πετύχει εντυπωσιακό τέρμα με ανάποδο ψαλιδάκι που έφυγε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο, στο 73' ο Πολυμέρου έκανε φοβερή απόκρουση στην αριστερή του γωνία χαμηλά, σε φάουλ του Κρανά που πέρασε από το τείχος (ήταν η φάση που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του τελικού), στο 90' μακρινό σουτ του Τσόγκα πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών και στις καθυστερήσεις, λόμπα του Κρανά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
Ο ΓΣ Αλμυρού παρέδωσε τον τίτλο στον Ηρακλή που στους τελικούς ήταν η ομάδα με την ουσία, διαχειρίστηκε καλύτερα τα δύο ματς και συνεχίζει τη σεζόν του με στόχο να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Συνθέσεις:
ΓΣΑ: Πλακαρός, Φαράντος (60' λ.τρ. Τσόγκας), Τσιάτσιος (56' Κρανάς), Πλαβός, Κυριάκος, Αντζούρης (46' Θωμαΐδης), Ράπτης, Μαλισσόβας, Χειλάς, Ν. Βούλγαρης, Κοντοβάς.
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Ζαρίφης, Νούσιας (22' λ.τρ. Θάνος), Γκάγκας (64' λ.τρ. Τσουκάλης), Τσελεπής, Μόσιος (56' Φέζο), Ασλάνογλου.

Last modified onMonday, 25 April 2016 13:40