noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Μαγνησιακός 1-0

Άλλη μία νίκη για την ΑΕ Διμηνίου, που με γκολ του ...μόνιμου σκόρερ της Μιχάλη Τσουκάλη, κατέβαλε την αντίσταση του μαχητικού Μαγνησιακού που πίεσε προς το φινάλε χωρίς όμως να αλλάξει το 1-0 για τους "κιτρινόμαυρους". Έτσι, η ΑΕΔ με την επικράτηση από αυτές που χαρακτηρίζονται "επαγγελματικές", είναι στο +6 από Σκιάθο, Θησέα που παίζουν αύριο στο νησί και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι για να ξέρει ποια ομάδα θα μειώσει στους τρεις βαθμούς ή εάν σε περίπτωση ισοπαλίας, αποσπαστεί με πέντε από τους διώκτες της....

Επηρεασμένες από την αγωνιστική απραξία των ημερών εμφανίστηκαν οι δύο ομάδες σήμερα στο γήπεδο Διμηνίου, με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και λιγοστές καλές ευκαιρίες. Σουτ του Ζάγκα από καλή θέση στο 12' απέκρουσε με τα πόδια ο Παρκιώτης, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Κόλα είχε φάουλ από πλεονεκτική θέση με κατεύθυνση προς το τέρμα, έβαλε το κεφάλι του ο Φαρασόπουλος στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 31' ο Ταμπακόπουλος είχε δυνατό σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και απομάκρυναν οι αμυντικοί και στο επόμενο λεπτό σημειώθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Αποστολίδης σέντραρε από αριστερα και ο Τσουκάλης με χαμηλή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΔ χρίστηκε σκόρερ για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική!
Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, ένα φάουλ του Κόλα έδιωξε με τις γροθιές ο Κοντογιάννης, ενώ η ΑΕΔ είχε δύο καλές στιγμές όταν κεφαλιά του Σαμαρά έφυγε άουτ στο 44' και αμέσως μετά, σε κόρνερ του Μαυρίδη, ο ίδιος παίκτης, ο Σαμαράς δηλαδή, έπιασε σουτ στην κίνηση που έβγαλε ο Βασιλείου πάνω στη γραμμή του τέρματος.
Στην επανάληψη, ακόμη λιγότερες οι φάσεις. Στο 53' σε αντεπίθεση της ΑΕΔ, ο Αξιώτης πλάσαρε σε θέση τετ-α-τετ, για να αποκρούσει με το ένα χέρι ο Παρκιώτης, ενώ στο 58' φάουλ του Προβιά από πλάγια δεξιά, εξουδετέρωσε ο Κοντογιάννης και η μπάλα βρήκε εν συνεχεία στο οριζόντιο δοκάρι στην καλύτερη ευκαιρία του Μαγνησιακού. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τελευταίο πεντάλεπτο με αρκετές στημένες φάσεις αλλά είτε οι αμυντικοί είτε ο γκολκίπερ της ΑΕΔ αντέδρασαν σωστά κρατώντας το πολύτιμο 1-0 για τους πρωτοπόρους του 1ου ομίλου..
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε από τον διαιτητή Κρητικό ο Βασίλης Πανόπουλος από τον πάγκο του για διαμαρτυρία προς τον α' βοηθό Τσιγγινέ κι έτσι, παρακολούθησε από την εξέδρα το τελευταίο δίλεπτο.

aedmagn

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ