noodles volos banner

Συγχαίρει ΟΦΙ και τους δικούς της παίκτες, προπονητές και φιλάθλους η Νίκη

Σε ανακοίνωσή της η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης συγχαίρει την ομάδα της Ιεράπετρας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αλλά και τους δικούς της παίκτες και τεχνικό team. Παράλληλα, ευχαριστεί τους Νικιώτες φιλάθλους για την παρουσία τους και το μεγαλείο, όπως τονίζεται, που έδειξα στο τέλος. Αναλυτικά:

"Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της ομάδας μας για την πορεία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, που έφτασε μέχρι τον Τελικό του θεσμού.

Συγχαίρουμε την ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, σε μια σημαντική στιγμή όπως αντιλαμβανόμαστε για την ιστορία του συλλόγου τους. Επίσης ευχόμαστε ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του ΟΦΙ Ηλία Καραγιάννη.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολυπληθείς φιλάθλους μας που ακολούθησαν και σε αυτό τον αγώνα την ομάδα μας, δείχνοντας με τη στάση τους, μετά το τέλος της αναμέτρησης και το παρατεταμένο χειροκρότημα το μεγαλείο της Νίκης Βόλου κάτι που αναγνωρίστηκε ακόμη και από τους αντιπάλους μας". 


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 
We never give up