noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Η φάση του 0-5 για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου Η φάση του 0-5 για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου

Άστραψαν και βρόντηξαν Διαγόρας και Σαρακηνός με εξάρες στα πρωινά ματς της Κυριακής (15/10) της Α’ ΕΠΣΘ, ενώ η Σκιάθος σημείωσε με τον Γιώργο Καλιακούδα στον πάγκο της την πρώτη της νίκη. Το απόγευμα ο  Μαγνησιακός πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικης με 0-1 επί του Πυράσου, ενώ ο Πρωτεσίλαος και ο Θησέας πήραν τρίποντα και διατηρήθηκαν μαζί στην κορυφή, έχοντας δέκα βαθμούς. Αναλυτικά:

Πύρασος-Μαγνησιακός 0-1

Ποδοαρικό με το... αριστερό για τον Πύρασο στο γήπεδο των Μικροθηβών, καθώς έχασε από τον Μαγνησιακό με 0-1 με γκολ του Λιάρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση στο 90'. Η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου βρίσκεται πλέον στη τρίτη θέση με εννιά βαθμούς και έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στην επανεμφάνισή της στην Α' ΕΠΣΘ.  

Αγία Παρασκευή-Θησέας 1-2

Όλα τα … λεφτά ήταν το πρώτο μέρος στον αγώνα Αγία-Παρασκευή-Θησέας 1-2, καθώς τότε όχι μόνο σημειώθηκαν και τα τρία γκολ, αλλά ο Θησέας ανταπέδωσε αμέσως την ισοφάριση του Τρίμη στο 38’, ξαναπαίρνοντας κεφάλι στο σκορ με τον Αραμπατζή στο 39’ με εύστοχο σουτ από το ύψος του πέναλτι και διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Κοτζαθανάσης με τρομερό σε δύναμη σουτ στο 14’, ενώ ο Τρίμης είχε ισοφαρίσει 24 λεπτά αργότερα με κοντινή κεφαλιά. Η ομάδα της Αγριάς δικαιούνταν βάσει ευκαιριών και ένα τρίτο γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε.

Πρωτεσίλαος-Ανθιμος Γαζής 5-2

Ο Πρωτεσίλαος παρέμεινε στην κορυφή με μία ακόμη πολύ παραγωγική εμφάνιση, αφού νίκησε με 5-2 τον Άνθιμο Γαζή. Οι Πτελεάτες ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, όταν και σημείωσαν τέσσερα τέρματα σε διάστημα δέκα (!) λεπτών, προηγούμενοι με 4-0. Την μπάλα στα δίχτυα έστειλαν ο Παπαδόπουλος στο 29’, ο Βαλωτής στο 31’, ο Παναγιώτου στ 33’ και ο Μιχόπουλος στο 39’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μπακογιάννη στο 70’, αλλά στο 74’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ ο Παπαδόπουλος σημείωσε το 5-1, για να κλείσει το σκορ ο Κίτσας το 81’.

 Παγασητικός-Διαγόρας 0-6

Ο Διαγόρας με δύο γκολ στο πρώτο μέρος και τέσσερα στο δεύτερο επιβλήθηκε με 0-6 του Παγασητικού στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ με τον Σπ. Καραπλιάγκο στο 5’, ενώ ο Καπούλας διαπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 29’. Ο Καραμανλής με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3 στο 57’ και στο 67’ κέρδισε πέναλτι από τον Καράνταγλη, με το οποίο ο Κουβελάς έγραψε το 0-4. Στο 70’ σκόραρε ο Πάσχος σε κενή εστία μετά από πάσα πάρε-βάλε του Καραμανλή (0-5), για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο της ομάδας του Λευτέρη Καλογήρου ο Κ. Καραπλιάγκος με δυνατό αριστερό σουτ εντός περιοχής μετά από τροφοδότηση του Πάσχου.

Σαρακηνός-Πηλέας 6-0

Με το ίδιο σκορ, αλλά βάζοντας όλα τα τέρματά του στη επανάληψη, ο Σαρακηνός συνέτριψε τον Πηλέα και έφτασε στη δεύτερη νίκη του, έχοντας όμως λόγω ποινής από πέρσι 4 βαθμούς.

Στο 55’ ο Ηλίας Ρακής με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κοντοβά έγραψε το 1-0, ενώ ίδιος ήταν ο δημιουργός, αλλά διαφορετικός ο εκτελεστής στο 64’, καθώς ο Παπαστεργίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δεύτερη προσπάθεια, παίρνοντας το ριμπάουντ από δικό του δοκάρι.

Στο 73’ πάλι ο Παπαστεργίου με κεφαλιά στο παραθυράκι μετά από σέντρα του Σιδηρόπουλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 78’ ο Ντίτζιος (είναι φοιτητής στον Βόλο και έπαιζε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης) σούταρε, ο τερματοφύλακας του Πηλέα απέκρουσε, αλλά η μπάλα πήγε στον Γκάμπα, που σημείωσε το 4-0.

Ο σκόρερ του τέταρτου τέρματος έβγαλε την μπαλιά για τον Παπαστεργίου στο 83’, που με προβολή έφτασε στο χατ-τρικ (5-0), ενώ στο 88’ από κόρνερ του Ντίτζιου και κεφαλιά του Ηλία Ρακή διαμορφώθηκε το τελικό 6-0, με τον νεαρό αμυντικό να πετυχαίνει δύο τέρματα.

Σκιάθος-Αίας  2-0

Έστω και με άγχος ήρθε η πρώτη νίκη για τη Σκιάθο, που έχει ένα ματς λιγότερο λόγω της αναβολής του αγώνα με τον Ηρακλή.

Οι νησιώτες ξεσηκώθηκαν με την απόφαση του διαιτητή Βαρτσάκη μετά από υπόδειξη της βοηθού Μπέλλου να μετατρέψει το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Μαλάκου σε φάουλ στο τέλος του πρώτου μέρους. Έντονη ήταν η αντίδραση των φιλάθλων, με συνέπεια να αργήσει κατά ένα δεκάλεπτο να ξεκινήσει το δεύτερο 45λεπτο, αφού ο διαιτητής απαίτησε την παρουσία της αστυνομίας.

Τα γκολ για τη Σκιάθο ήρθαν στο 68’ και το 80’ με φοβερό φάουλ του Ντένις Πρίφτι, που θύμισε … Χριστοδουλόπουλο στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, και με πλασέ εντός περιοχής του Μαλάκου, που νίκησε τον Χαλάτση και έγραψε το τελικό 2-0.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Δύο ήταν τα πρωινά ματς της Κυριακής (15/10).  Ο Ιάσων Άλλης Μεριάς του Άρη Γιαννούτσου για τη 2η αγωνιστική του πρώτου ομίλου πήρε το διπλό με 0-3 από τη Δύναμη στο γήπεδο της Αγριάς. Στο 42’ μετά από κεφαλιά-ασίστ του Άλπαν, ο Θεοδωρόπουλος με νέα κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 69’ ο ίδιος, αφού πέρασε τρεις παίκτες στον άξονα με πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-2. Μάλιστα, ένα λεπτό μετά έγινε αλλαγή. Τέλος στο 88’ ο Σιφνιώτης μετά από ένα-δύο με τον Λάμπρου και εκπληκτικό σουτ από τα 35 μέτρα στο αριστερό παραθυράκι πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Στον δεύτερο όμιλο ο Πανιώνιος στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος πήρε το τρίποντο με 2-1 επί του Απόλλωνα Καναλίων με ανατροπή, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12’ με 0-1. Ο 15χρονος Αργύρης Δημόπουλος με σουτ μετά από ντρίμπλα στον αντίπαλο δεξιό μπακ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Πανιώνιος ανέτρεψε την κατάσταση με γκολ του Λυρίτση στο 63’ με διαγώνιο σουτ μετά από σέντρα του Πέτση και αυτογκόλ του Κουζιώκα μετά από φάουλ του Δημήτρη Φώτου στο 75’. Στο 45’ αποβλήθηκε ο Θανάσης Βλαχόπουλος, προπονητής του Απόλλωνα Καναλίων, γιατί διαμαρτυρήθηκε για έμμεσο φάουλ εις βάρος του τερματοφύλακα Καραδήμου, το οποίο δόθηκε στη μικρή περιοχή.

Σε ότι αφορά το απογευματινό ματς Ερμής-Αγροτικός 1-4 (51’ Πινιάρης - 10’, 62’ Μπαρμπαγιαννάκος, 70’ Παλάσης, 85’ Νιάκας) οι φιλοξενούμενοι πήραν μία ευρεία νίκη απέναντι στα "μωρά" του Δημήτρη Μπράτσου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ:

Α’ ΕΠΣΘ

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-6

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ-ΠΗΛΕΑΣ 6-0

ΣΚΙΑΘΟΣ-ΑΙΑΣ 2-0

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΘΗΣΕΑΣ 1-2

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ-ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ 5-2

ΠΥΡΑΣΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 0-1

Β’ ΕΠΣΘ

Α’ όμιλος

ΔΥΝΑΜΙΣ-ΙΑΣΩΝ Α.Μ. 0-3

 Β’ όμιλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ. 2-1

ΕΡΜΗΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 1-4

Last modified onSunday, 15 October 2017 21:57