noodles volos banner

Ένταση και οχλοβοή στη συνάντηση για τη Β’ ΕΠΣΘ

Μέσα σε οχλοβοή τελείωσε η συνάντηση των παραγόντων των ομάδων της Β’ ΕΠΣΘ με το προεδρείο της Ένωσης στα γραφεία της με θέμα τον καταρτισμό των δύο ομίλων για τη νέα σεζόν.

Αιτία ήταν ότι αρκετοί παράγοντες προεξάρχοντος του κ. Απ. Μεταξά του Μαγνησιακού διαφώνησαν με το γεγονός ότι το Δ.Σ. της ΕΠΣΘ θα πάρει την απόφαση κι όχι το σύνολο των σωματείων μετά από ψηφοφορία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Λασκαράκης ωστόσο ήταν ξεκάθαρος: «Σας καλέσαμε, για να ακούσουμε τις προτάσεις μας. Θέλατε να μη σας καλέσουμε καν; Η απόφαση θα ληφθεί βάσει των προτάσεων που κάνατε από το Δ.Σ. της ΕΠΣΘ. Όσα είπατε θα αξιολογηθούν, όπως θα αξιολογηθεί και η απόφασή μας στις επόμενες εκλογές», είπε στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μεταξά: «Το ίδιο λέει και ο Τσίπρας. Τότε τι μας φωνάξατε να κάνουμε εδώ; Κακώς ήρθαμε. Πρέπει να υπερισχύσει η πρόταση που θα είναι πλειοψηφία. Να μην κάνει η διοίκηση ό,τι θέλει», για να συμπληρώσει ο κ. Τζουμάκης από τη Δάφνη: «Μας κορόιδεψαν και μας φώναξαν χωρίς λόγο».

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να υπάρξει οχλοβοή και ένταση, με τον κ. Λασκαράκη να αναφωνεί με σκωπτική διάθεση: «Σας ευχαριστούμε που χάσατε τον χρόνο σας».

Χρ. Θαν.