noodles volos banner

Τσώλης: «Αν χάναμε, ο Πανεδεσσαϊκός θα μας έπαιρνε μαζί του»

Ο Παναγιώτης Τσώλης ήταν ο καλαθοσφαιριστής που πήρε στις «πλάτες» του τη Νίκη Βόλου στις τελευταίες κρίσιμες επιθέσεις της παράτασης στο ματς με τον Πανεδεσσαϊκό και πετυχαίνοντας επτά πόντους συνολικά στον έξτρα χρόνο, έδωσε στην ομάδα του ένα πολύτιμο ροζ φύλλο.

Ο Βολιώτης γκαρντ μίλησε στο magnesiasports και όπως είπε θα ήταν «καταστροφική» μία ήττα από τον ουραγό της βαθμολογίας. Δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια και έθεσε ως επόμενο στόχο το παιχνίδι με τους Διόσκουρους.

Για το παιχνίδι με τον Πανεδεσσαϊκό: «Όπως εξελίχθηκε έγινε δύσκολο παιχνίδι και το κερδίσαμε στις λεπτομέρειες. Δεν το περίμενε κανείς ότι θα πήγαινε έτσι το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο ειδικά ήταν σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο. Αν χάναμε αυτό το ματς τότε θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα. Και βαθμολογικό και ψυχολογικό ενόψει της συνέχειας. Ευτυχώς έστω και στην παράταση και με αυτό τον τρόπο ήρθε η νίκη. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε. Αν χάναμε πιστεύω ότι ο Πανεδεσσαϊκός θα μας έπαιρνε μαζί του στον υποβιβασμό».

Για τον δικό του ρόλο σε αυτό και τα κρίσιμα καλάθια που πέτυχε: «Απλά έτυχε σε εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο του αγώνα να τραβάω εγώ και πήρα επάνω μου τις επιθέσεις. Πέτυχα κάποια κρίσιμα καλάθια, ωστόσο δεν θα είχαν καμία σημασία αν δεν κέρδιζε η ομάδα. Η νίκη μας είναι αυτή που μετράει».  

Ενόψει της συνέχειας και πόσο πιο αισιόδοξα μπορεί να βλέπει τα πράγματα η Νίκη: «Σίγουρα μπορούμε να ελπίζουμε περισσότερο τώρα. Πάμε βάσει προγράμματος και συνεχίζουμε βλέποντας μπροστά. Στο Αγρίνιο πάμε για μία καλή εμφάνιση. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε σίγουρα το παιχνίδι με τους Διόσκουρους Κοζάνης στην έδρα μας που ακολουθεί. Είμαστε μία ομάδα που έχουμε συγκεκριμένο στόχο και προσβλέπουμε σε συγκεκριμένα ματς για τη σωτηρία μας και λίγο πολύ τα ξέραμε από την αρχή ποια ήταν αυτά».