Logo
Print this page

Στον Παναιτωλικό από τον Ερμή ο Δ. Πουλιάνας

Ο 14χρονος Βολιώτης τερματοφύλακας Δημήτρης Πουλιάνας, που αγωνιζόταν στον Ερμή και στη Μικτή Παίδων της ΕΠΣΘ, ανήκει πλέον στην ακαδημία του Παναιτωλικού, με το μέλλον του πανύψηλου νεαρού γκολκήπερ να διαγράφεται λαμπρό. Η ανακοίνωση του συλλόγου, που τον ανέδειξε, του Ερμή Βόλου, έχει ως  εξής:

"Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου με χαρά ανακοινώνει ότι αποχαιρετά ένα μέλος - "Παιδί" του. Πρόκειται για το νεαρό τερματοφύλακα Πουλιάνα Δημήτρη. Το ταξίδι του τερματοφύλακα Πουλιάνα Δημήτρη (γεννημένος 03/01/2004) στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε στις 11 Σεπτέμβρη 2008. Έπαιξε και δούλεψε στα τμήματα υποδομής του Ερμή, ενώ έλαβε επίσης συμμετοχές στην πρώτη μας ομάδα στο ερασιτεχνικό, όταν και συμπλήρωσε το 14ο έτος.

Είναι ένα παιδί που ξεχώρισε τόσο στα τμήματα υποδομής του Ερμή, όσο και στην ομάδα του Δημήτρη Μπράτσου που αγωνίστηκε στην Β' ΕΠΣΘ, δουλεύοντας επιμελώς υπό την καθοδήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων Αποστόλη Τσιντζιλώνη. Επίσης, ήταν βασικός τερματοφύλακας της Μικτής Ομάδας Παίδων της ΕΠΣΘ.

Σημαντικές διακρίσεις αποτέλεσαν οι κλήσεις στις προπονήσεις της Προεθνικής Παίδων της Εθνικής Ελλάδας που διεξήχθησαν στη Λαμία τη Μ. Δευτέρα 2/4/2018, όπως και εκείνη που ακολουθεί 25-28/6 στις τελικές προπονήσεις προεπιλογής Κ-14 στο Καρπενήσι.

Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου ευχαριστεί τον Πουλιάνα Δημήτρη και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη τους προς τον σύλλογο μας σε αυτή την όμορφη δεκαετία! Η συνέχεια για τον Δημήτρη μας "γράφει" ΠΑΕ Παναιτωλικός. Η οικογένεια του ΕΡΜΗ τους εύχεται καλή συνέχεια, πρόοδο, υγεία και μόνο επιτυχίες!"

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]