noodles volos banner

Συνεργασία Παγασητικού-ΑΕΒΔ, με στόχο τη συγχώνευση με την ΑΕ Διμηνίου!

Μία σημαντική συνεργασία ξεκίνησε στο τοπικό ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Παγασητικό, που έπεσε στη Β’ ΕΠΣΘ, με την ΑΕΒ Διμηνίου, που έχει μόνο ακαδημία ποδοσφαίρου. Ο απώτερος σκοπός αυτής της κίνησης είναι η συγχώνευση του Παγασητικού και της ΑΕ Διμηνίου (όχι την ΑΕΒΔ) μέχρι το τέλος της νέας σεζόν.

Η ΑΕ Διμηνίου δεν αγωνίζεται πουθενά τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν, καθώς εγκατέλειψε στο μέσον της σεζόν 2016-17, όμως από πέρσι τον Αύγουστο ο πρόεδρος της ΑΕΒΔ, Σπύρος Κατσαφούρης, πήρε στα χέρια του τις σφραγίδες και τα βιβλία του σωματείου και ασκεί αυτός διοίκηση.

Η νέα ομάδα, το όνομα της οποίας θα αποφασίσουν από κοινού οι παράγοντες των δύο συλλόγων, εφόσον όλα πάνε καλά και γίνει η συγχώνευση, θα χρησιμοποιεί τα γήπεδα της περιοχής του Διμηνίου: δηλαδή το βοηθητικό στον Σαμπάναγα και για τους αγώνες το γήπεδο του Διμηνίου, που έχει μαραζώσει και θα αναλάβουν να το φτιάξουν οι άνθρωποι των δύο ομάδων.

Σε πρώτη φάση, ο Παγασητικός θα αγωνιστεί στη Β’ Τοπική κυρίως με δικούς του παίκτες, αλλά και με όποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές κριθεί από την ακαδημία της ΑΕΒΔ ότι μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα, ενώ τη διοίκηση θα αναλάβουν όσοι «έτρεχαν» και τον Παγασητικό, ο οποίος θα έχει ως κέρδος κυρίως την παραγωγή παικτών. Να τονιστεί ότι η συντριπτική πλειονότητα των παιδιών της ακαδημίας της ΑΕΒΔ είναι από το Διμήνι, επομένως αυτό το γεγονός ίσως «αφυπνίσει» και το χωριό του Διμηνίου, καθώς θα υπάρχει διέξοδος για τα παιδιά αυτά να παίζουν σε μία ομάδα.

 

Last modified onSunday, 17 June 2018 15:12