noodles volos banner

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Νίκης για τον Γεράσιμο Τσουτσάνη

  • Published in Πόλο

Κεραυνός εν αιθρία στο ελληνικό πόλο στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του πρώην τερματοφύλακα Γεράσιμου Τσουτσάνη, σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Ο επί σειρά ετών υδατοσφαιριστής του ΝΟ Πατρών, του Θριάμβου αλλά και της ΝΕ Πατρών, που είχε πετύχει πολυάριθμες διακρίσεις, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (8/5), σε νοσοκομείο των Αθηνών μετά από μεγάλη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με την επάρατο νόσο. Ο Γεράσιμος Τσουτσάνης είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση τα τελευταία χρόνια παραμένοντας όμως στο χώρο ως βοηθός προπονητή του Λάμπρου Αναστασόπουλου σε ΝΕ Πατρών και ΝΟ Πατρών, ενώ πέρυσι ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στον Επειό Ηλίδας.

Η Νίκη Βόλου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και στην αθλητική "οικογένεια" του Γεράσιμου Τσουτσάνη που έφυγε από τη ζωή. Ο εκλιπών είχε προσφέρει πολλά στην πατρινή υδατοσφαίριση. Είχε ξεκινήσει από μικρή ηλικία στο ΝΟΠ, όπου αγωνίστηκε αρκετά χρόνια, στη συνέχεια έπαιξε για πολλά χρόνια στον Θρίαμβο αλλά και στη ΝΕΠ με τους οποίους είχε πολλές διακρίσεις».