noodles volos banner

Για τέταρτη σεζόν στη Νίκη ο Γιάννης Βέργος

Ο Γιάννης Βέργος έγινε μετά τους Αναστασίου, Μέτσε, Ιορδανίδη, Παπαδήμα, Αλέξανδρο και Χρήστο Καρτσαμπά έγινε ο έβδομος παίκτης που ανακοινώθηκε ότι ανανεώνει από το περσινό ρόστερ της Νίκης Βόλου. Ο 31χρονος αμυντικός χαφ και στόπερ θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά έτσι στους κυανόλευκους, στους οποίους βρίσκεται από τη σεζόν 2015-16, έχοντας καταγράψει μ’ αυτούς 45 συμμετοχές χωρίς κάποιο τέρμα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα που έχει φορέσει τη φανέλα της σε Β’ και Γ’ Εθνική, ενώ σε νεαρή ηλικία θυμίζουμε ότι αγωνίστηκε στην Α.Ε. 2002, συνέχισε στον Θησέα και έπαιξε και με τον Ρήγα Φεραίο στη Δ’ Εθνική. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βέργο για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Γιάννης Βέργος είναι γεννημένος στις 4 Οκτωβρίου 1987 και έχει ύψος 1,85. Την σεζόν 2017-2018 είχε με τη φανέλα της Νίκης 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στο παρελθόν ο Γιάννης Βέργος έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του Ολυμπιακού Βόλου, της ΠΑΕ Θράκης, της Βέροιας, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, του Βατανιακού, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Εθνικού Φιλιππιάδας και του Πυράσου. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας".

Από κει και πέρα αναμένονται και άλλες ανανεώσεις, όπως των δύο τερματοφυλάκων Θεολόγη και Τζήμα, του πλάγιου αμυντικού Βασίλη Λάιου, αλλά και καινούριες μεταγραφές με τις υποθέσεις των Θοδωρή Παπαδόπουλου και Δωματά να είναι ανοιχτές. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified onFriday, 22 June 2018 12:12