noodles volos banner

Μ. Καπουρνιώτης: Γιατί συνεχίστηκε ο αγώνας μετά την επίθεση που δέχτηκα;

Σε προσωπική του δήλωση στη σελίδα του στο facebook ο Μιχάλης Καπουρνιώτης αναρωτιέται πώς μετά την εισβολή “φιλάθλου” στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φάρο Κερατσινίου, αυτός συνεχίστηκε, τη στιγμή που ο δράστης τον εξύβρισε και τον απώθησε βίαια, με αποτέλεσμα να μην καθίσει στον πάγκο των ερυθρόλευκων στο δεύτερο μέρος, παραμένοντας στο ιατρείο του κλειστού «Π. Νικολαΐδης».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου στο μπάσκετ γυναικών (Α' ΕΘΝΙΚΗ) αγωνίστηκε χωρίς προπονητή στο 2ο ημίχρονο στο χθεσινό ματς Φάρος Κερατσινίου- Ολυμπιακός Βόλου (!), καθώς είχαμε εισβολή φιλάθλου από την κερκίδα, ενός “αθλητή'” που κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μπροστά στη γραμματεία και τους διαιτητές. Με εξύβρισε, με απείλησε και με απώθησε βίαια με αποτέλεσμα (σύμφωνα με την γιατρό του αγώνα) να μην είμαι σε θέση να συνεχίσω το έργο μου και να μην μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου (μεταφέρθηκα στο ιατρείο όπου και παρέμεινα μέχρι τη λήξη του αγώνα)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς συνεχίστηκε ο αγώνας και γιατί; Ο προπονητής δεν είναι ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ; Μήπως δε χρειάζεται οι ομάδες να έχουν προπονητές; Μάλιστα ο φίλαθλος –“αθλητής” ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία και αναγράφεται και στο Φ.Α λίγα δευτερόλεπτα πριν φυγαδευτεί και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ενώ είναι ο ίδιος που είχε ανάλογη συμπεριφορά στον αγώνα με τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα (παρέα με γυμνασμένους φίλους του), όταν και πάλι είχε προκαλέσει ανάλογα συμβάντα.

ΠΑΛΙ είχε ταυτοποιηθεί από την αστυνομία, αλλά δε γνωρίζω την ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ σε αγώνες γυναικείου μπάσκετ. Άραγε το Φ.Α θα πάει στον αθλητικό δικαστή; Θα τιμωρηθεί ο εν λόγω κύριος; Θα συνεχίσει να “δρα” κατ’ αυτόν τον τρόπο στην ΑΘΗΝΑ (ακόμα και στα γήπεδα) ο εν λόγω “ΑΘΛΗΤΗΣ”;

 ΥΓ: Πλέον η μόνη λύση που μας μένει είναι η δικαιοσύνη και ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων φορέων και ελπίζω πως το βίντεο (από το γηπεδούχο σωματείο) να είναι διαθέσιμο και να μη χαθεί ή σβηστεί κατά λάθος…!!

ΥΓ2: Ζητάω συγνώμη από την ομάδα μου που δεν μπόρεσα να την βοηθήσω και όσο για κάποιους που το παίζουν πετυχημένοι (;) γιατί είναι σε ομάδα με υψηλό μπάτζετ, αν έμενα στον αγώνα, μπορεί να κερδίζατε μόνο το πρώτο ημίχρονο (ξεχνάτε στον Βόλο ΠΩΣ κερδίσατε στο ΤΕΛΟΣ)…

ΥΓ3: Για να μη ξεχνιόμαστε, ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ δε δέχεται και δε θα δεχθεί ποτέ “ΕΥΚΟΛΑ”  χρήματα…»